Uğur Alkapar Seçim kombinleri
HABERİ PAYLAŞ

Seçim kombinleri

Seçimlerin magazin tarafı da ünlülerin kıyafetleriyle öne çıktı. Vatandaşlar arasında da oy vermeye giderken giyeceği kıyafetleri deneyip seçtikleri videoları paylaşanlar oldu tabii. Ortaya eğlenceli işler çıkardı seçmenler doğrusu. Serenay Sarıkaya’nın elbise, ayakkabı ve çantasının 105 bin TL, Hadise’nin üzerindeki kıyafetin 25 bin TL olduğu bilgisi önümüze düştü. Şarkıcı Hatice ve köpeğinin sandık tarzı da müthişti. Ben aslında kıyafetlerinden çok kimlere oy verdiklerini merak ettim ama herkesin oyu kendini ilgilendirir. Yalnız umarım ünlüler ikinci kombinlerini hazırlamıştır. Zira 28 Mayıs’ta tekrar sandığa gidiyoruz malum!

Haberin Devamı

OYUNCU FAZLASI

Sarp Apak demiş ki “Senarist eksikliği yaşıyoruz ülkece”. Bence sorun senarist eksikliği değil oyuncu fazlalığı. Cast ajanslarına gidip kayıt yaptıran, Instagram hesaplarında yeteneklerini gösterip yapımcıların dikkatini çekmeye uğraşan binlerce ‘oyuncu’ var. Dahası biraz tipi düzgün olan genç kız ve erkekler hemen profillerine ‘oyuncu’ yazıyor.

Neyse bunlar dış kapının mandalı da zaten, bir dizide oynamış ve oyuncu olmuş sürüyle yeteneksizi de bu listeye eklemek lazım. Dahası bu türün üst düzeyi birtakım mankenlik, güzellik yarışmaları kazanarak hemen oyunculuğa geçiyor. Yetenek yok eğitim zaten yok. Ondan sonra ne oluyor? Hem televizyona hem dijitale sürüyle iş çekiliyor. Onlar da kendilerine bir rol buluyor. Kötü oyuncularla çekilen bu işleri ancak Güney Amerika’da kötü arkası yarınlara alışık seyirci izliyor. Bunlar da seviniyor dünyaca izlendik meşhur olduk diye.

Tabii kötü Türk dizileri oralarda tutunca yenilerini çekmek gerekiyor. İyi senaristler zaten iyi işlerle meşgul oldukları için de Sarp Apak’ın beğenmediği senaristler devreye giriyor. Yani çok üretim kaliteli üretim anlamına gelmiyor. Çok fazla oyuncu, çok fazla yönetmen ve çok fazla dizi olduğu için de çok fazla senaryo ve senarist gerekiyor. Bunlar birbirine bağlı şeyler. Sarp Apak’ın çıkıp “Senarist yok” demesi de abes kaçıyor bu durumda.

DEV 90’LAR KONSERİ

90’ları modern meyhanelerde, kulüplerde dinleyip eller havaya yapmaya alışığız. Ama o güzel şarkıları dev bir konser alanında kocaman bir sahneden canlı dinlediğinizi düşünün. Epifoni de düşünmüş ve bu konseri organize etmiş: Hep Yeni Kal’ın sunduğu konserler serisi kapsamında bu pazar KüçükÇiftlik Park’ta Yıldız Tilbe, Levent Yüksel ve Mirkelam art arda sahneye çıkıyor. “Ben 90’lardan anlamam çok gencim” derseniz yine bu cumartesi aynı organizasyonun ilk gününde Mabel Matiz, KÖFN ve Palmiyeler var.

Haberin Devamı

BU SERGİYİ KAÇIRMAYIN

Modacı kardeşler Ezra ve Tuba Çetin, giyilebilir teknolojiler, sürdürülebilir moda ve tekstilde temiz tarım kavramları ile tanışmamızda öncü olmuştu. Tasarımcılar şimdi de ‘Total Recall’ adlı bir sergiyle doğal kaynakları gözeten, ekonomik ve sosyal kalkınmayı teşvik eden modern teknolojilerin sürdürülebilirliğe olan katkısını ele alıyor. Bir ilki gerçekleştiren Ezra ve Tuba Çetin’in sergisi dün Fişekhane’de açıldı. Sadece 21 Mayıs’a kadar sürecek sergiyi kaçırmayın.

Seçim kombinleri

Sıradaki haber yükleniyor...
holder