Uğur Alkapar Şehir trendlerinde inenler, çıkanlar
HABERİ PAYLAŞ

Şehir trendlerinde inenler, çıkanlar

Haberin Devamı

ÇIKANLAR

SOHO HOUSE

Geçtiğimiz günlerde ikinci yaşını kutlayan Soho House İstanbul’un modası geçmiyor. Ünlüler aşklarını orada yaşıyor. En iyi isimler dergi çekimleri için burayı tercih ediyor. Didem Soydan bile sosyal medyada Soho House’dan ‘check-in’ yapmayı ihmal etmiyor!

TİYATRO

Ne kadar çok dizi varsa, piyasada o kadar çok oyuncu var. Ama onların değil de, mankenlik ve güzellik kraliçeliğinden gelenlerin dizileri tutunca, konservatuar mezunu genç oyuncular kendilerini tiyatroya verdi. Bu da bolluk, çeşitlilik, seçenek, kalite ve dolayısıyla seyirci getirdi.

BEBEK YAPMAK

Aslında bu trend hiç geçmiyor. Son dönemde Gülşen ve Pelin Karahan doğurdu. Hatice Şendil gün sayıyor. Kariyerini oturtan, doğru adamı bulup evlenen ünlüler vakit geçirmeden bebeklerini kucaklarına alıyor. Annelik hiç bu kadar ‘cool’ olmamıştı.

İNENLER

TAHA ÖZER

Büyük bir şirketin zengin veliahtı olarak Instagram’da ünlendi. Ama şimdi 30 liraya bilet satıp DJ’lik yaptığı partilerle Anadolu’yu geziyor. Bu arada şirketi kim yönetiyor acaba!

'KARŞIYA' GEÇMEK

İstanbul’da yaşıyorsanız, artık mümkün olduğunca olduğunuz yakada kalmaya çalışıyorsunuz. Yemeğe çıkılacak da olsa, kulübe gidilecek de olsa, o köprüyü geçmemek için her şey yapılıyor. Avrupa tarafında zaten alternatif bol. Ataşehir ve Kadıköy’de de son derece mutlu edecek birçok yer açıldı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder