Uğur Alkapar Sevgililer günü
HABERİ PAYLAŞ

Sevgililer günü

Bugün Sevgililer Günü malum. Ben karşı değilim, isteyen kutlasın, sevgisini aşkını göstermek için bir bahane olarak kullansın. Böyle durumlarda güzel bir şeye vesile oluyor Sevgililer Günü. Ne güzel. Ben bu akşam için dışarı çıkma planı falan da yapmadım özellikle. Her yer dolu olur diye ancak konuştuğum birkaç şık restoranın ekibi hiç de öyle beklendiği gibi bir Sevgililer Günü yoğunluğu yaşamadıklarını söyledi. Aşıkların maddi durumu pek parlak değil anlaşılan! Ben bugünü Hande Yener’in ‘Sevgililer Günü’ şarkısını dinleyerek geçireceğim. “Bugün Sevgililer Günü/Arayacak kimse yok/ Yalnız uyu yatağında/Alıştın nasıl olsa!” Cumartesi akşamı da Ortaköy’deki 888 Private’ta yapacağı sahneyi kaçırmayacağım. İnşallah bunu da söyler! Herkese güzel ve aşk dolu bir gün diliyorum…

Haberin Devamı

YENİ ALBÜM GELİYOR

Beyoncé son albümü ‘Renaissance’ın üzerinden sadece 1.5 sene geçmesine rağmen yeni albümünü duyurdu. Ama adını açıklamadı! İnternette dolaşan heyecan verici söylentilerin ardından Beyoncé, geçen pazar Super Bowl kutlamaları sırasında gösterime giren Verizon reklamının ardından yepyeni iki adet single yayınladı. ‘Texas Hold’em’ ve ’16 Carriage’ adını taşıyan şarkılar şimdilik ‘Act II’ adıyla duyurulan albümün habercisi. Albüm 29 Mart’ta piyasaya çıkacak. NOT: Sondaki e harfinin üzerinde aksan olduğu için ‘Biyonse’ diye okuyoruz, ‘Biyons’ değil. Sevgiler.

Sevgililer günü

MACERA DOLU PSM

Geçtiğimiz aylarda Zorlu PSM’nin sahne arkasında merak edilen büyük ve büyülü dünyasını misafirlerinin ilgisine sunduğu UNSEEN Tour’a katılmıştım. Şimdi de bu turun macera ve adrenalin dolu genişletilmiş konsepti UNSEEN Extreme Tour başlıyor. Her adımı keşif dolu sahne arkasını tüm detayları ve anılarının sergilendiği UNSEEN Extreme Tour ‘Vinç Katı’, ‘Grid Katı ‘ ve ‘Ana Sahne Kedi Yolu’ gibi daha yüksek ve dar alanların eklendiği yeni rotalarıyla misafirlerini 17 ve 24 Şubat tarihlerinde heyecan dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

SARIYI FARK ET!

Size ciddi bir konudan bahsetmek istiyorum. Yarın 15 Şubat Çocukluk Çağı Kanser Günü. Dünya genelinde yılda 300 bin, Türkiye’de ise nükslerle birlikte 5 bine yakın çocuk ve gence kanser teşhisi konuyor. Kanserle mücadelede önemli bir gereksinim olan uygun tedavi ortamının yaratılması ve tedavinin sürdürebilirliğinin sağlanmasını amaçlayan Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), “Çocukluk çağı kanserini erken teşhis et” diyor ve #sarıyıfarket projesiyle kamuoyunda farkındalık oluşturmayı hedefliyor. KAÇUV, 15 Şubat’ta alışveriş merkezlerinde LED ekranlarda yayınladığı videolar ve spor müsabakalarında açılan pankartlarla herkesi kanser konusunda bilinçli olmaya çağıracak.

Haberin Devamı

KADINLAR FESTİVALİ

Sanata yeni bakış açıları kazandıran ve diyalog oluşturma gücüne dayanarak kültür ve sanat alanını sivil toplumla bir araya getiren; müzik, performans, sohbetler ve atölyeler yoluyla kadınların hikayelerini ve seslerini paylaşan, WOW-Dünya Kadınlar Festivali İstanbul 2024’ün açılış gecesi, 17 Şubat Cumartesi akşamı Babylon’da gerçekleşecek. Bu özel gecede Britanyalı Lübnanlı elektronik müzik prodüktörü ve DJ, Saliah sahnede olurken öncesinde geceyi farklı janraları sentezlediği enerjik ve sürprizli setleriyle DJ ve görsel sanatçı ‘el1fkk’ (Adı böyle valla) başlatacak. Gecenin devamında ise benzersiz doğaçlama deneyimleriyle BOA tüm katılımcıları dans pistine davet edecek.

Haberin Devamı

Sevgililer günü

Sıradaki haber yükleniyor...
holder