Uğur Alkapar Ters tepti
HABERİ PAYLAŞ

Uraz Kaygılaroğlu geçtiğimiz günlerde bir mekân çıkışında fotoğrafları çekilmesin diye korumalarını muhabirimiz Engin Can Dilekli’nin üzerine salmıştı. Korumalar Engin’in fotoğraf makinesini elinden almaya çalışıp darp ederlerken Uraz aracından durumu izleyip gülmüştü. Bu sebepten ötürü yeni dizisinin basın toplantısında muhabirler kendisine soru sormayacaklarını önceden belirtti. Uraz ve ekibi müthiş (!) bir fikir bularak, kendi arkadaşlarını kalabalığın içine sokup, onlara soru sordurmaya kalktı. Bunun üzerine muhabirler isyan bayrağını çekti doğal olarak. Dışarıdan bakınca masum gibi görünen bu davranış çok çirkin. Nasıl olsa artık sosyal medya var diye düşünüp magazin basınını küçümseyen bu tavırlar çoğaldı son dönemde. Ama ne oldu? Bir kere dizi güme gitti. Hiçbir yerde haberi çıkmıyor. Uraz Kaygılaroğlu sosyal medyada büyük eleştiriler aldı. Kendisine duyulan antipati büyümeye devam ediyor. Aklı olan yapımcı, gündemi takip eden bir dijital platform Uraz’ın içinde olduğu bir işe onay vermeden önce iki kere düşünür artık.

Haberin Devamı

ŞUURSUZ BİR HAREKET

Yani muhabirlere ve magazin basınına karşı yapılan bu hareket ters tepti. Bunu planlayan ve hayata geçiren kalabalığın içinde şuurlu bir kişi bile yok muydu acaba “Durun ne yapıyorsunuz?” diyen. İnkâr etseler de basının hâlâ bir gücü var ve ünlülerin kariyerini çok etkileyen mecralar gazete ve televizyonlar. Ozan Güven’e bakın mesela. Yıllarca magazin muhabirlerine adeta savaş açtı. Şimdi nerede? Medyanın gücü hâlâ kariyer de bitirebilir, bir oyuncuyu baş tacı da edebilir. Umarım Uraz Kaygılaroğlu’nun kariyeri de Ozan Güven’inkine benzemez.

ŞİMDİ ALAÇATI DÜŞÜNSÜN!

Asmalımescit’in en eğlenceli mekânı şüphesiz Arif Küpeli’nin sahibi olduğu Kulp’tur. Sokağa yayılan coşku, yapılan türlü danslar, edilen muhabbetler müzik bitse bile sabaha kadar sürer. Arif şimdi bu çılgın eğlenceyi Alaçatı’ya taşıyor. Hacı Memiş’in en merkezi noktasında Kulp Alaçatı’yı açıyor Arif. Hem de bu cuma! Ne mi olacak? Tabii ki herkesin bildiği yabancı yerli şarkılar olacak. Ayakta muhabbet ve dans olacak. Her köşeden çıkan bir Arif olacak. Yetmeyecek barın üstüne çıkıp oynayacak. Herkesle fotoğraf çektirip bunları Instagram’da paylaşacak. Kısacası eğlencenin dibine vurulacak Kulp’ta. Alaçatı şubesinin Asmalımescit’i aratmayacağından eminim. Bu yaz Alaçatı çok farklı olacak.

Haberin Devamı

YOLLARA DÜŞECEK

Rap müziğin yabancısı olarak Murda açıkçası Hadise ile yaptığı düetlerle radarıma girdi. Kendisi bu tarzın ülkemizdeki en büyüklerinden. Murda yakında yollara düşüyor, hayranlarıyla konserlerde buluşuyor. Murda ‘Dua Tour 2023’ kapsamında 6 Haziran’da İzmir Arena, 7 Haziran’da Ankara ODTÜ MD Vişnelik ve 17 Haziran’da İstanbul Maximum UNIQ Açıkhava’da sevenleriyle buluşacak.

KAPADOKYA ŞENLENECEK

İlki geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Milyonfest Kapadokya’nın ikincisi, 8-9-10-11 Haziran tarihlerinde Karakuş Eğlence Merkezi’nde yapılacak. Festivalde Athena, Selda Bağcan, Cem Adrian, Pinhani, Seksendört, Fatma Turgut, Umut Kuzey’in de aralarında olduğu birçok isim sahne alacak. 4 günde 16 konserle müzikseverler unutulmayacak bir festival deneyimi yaşayacak.

Haberin Devamı

MORAL OLACAK

Anadolu’dan konser haberlerine devam. ‘Jolly Joker Yaz Konserleri’ Gaziantep Açık Hava’da müzikseverlerle ünlü isimleri buluşturuyor. 9 Haziran’da Yüzyüzeyken Konuşuruz, Emir Can İğrek sahne alırken 10 Haziran akşamı Simge konseri var. Bu konserler Gazianteplilere moral olacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder