Uğur Alkapar Yağmurdan kaçarken
HABERİ PAYLAŞ

Yağmurdan kaçarken

Bu ağzından bir şey kaçırma korkusuyla gazetecilerden uzaklaştırılan oyuncuların bir kısmı kontrollü dergi röportajlarına evet diyor. O röportajlar da çoğu zaman yayınlanmadan önce menajerin onayından geçiyor. Hatta bazen “Soruları yollayın e-maille yapalım” diyorlar ve cevapları oyuncu değil menajer yazıyor!

SINIRLI ÜNLÜLER

İşte bu sınırlı ünlülerden bazıları da gazetecilerin tuzaklı sorularından korktukları için, eşinin dostunun YouTube kanallarına konuk olup orada sohbet etmeyi tercih ediyor. Orayı güvenli alan görüyorlar. Ancak o programlarda da bazen o kadar coşkuya kapılıyorlar ki karşılarında bir kamera olduğunu ve söyledikleri şeylerin çoğunu herkesin duyacağını unutuyorlar! İşte Didem Soydan da Melis İşiten’in programına katıldığında aynen bu yaşanmış. Soydan coştukça coşup inanılmaz cesur açıklamalar yapmış. Ama herkesin Can Bonomo’dan bahsettiğini düşündüğü “En büyük aşkım artık evli ve çocuklu” açıklaması başına bela oldu. İddia ettiği gibi Bonomo’dan bahsetmiyor olsa bile akıllara onun geleceğini tahmin etmeliydi. İşte gazeteciden kaçıp her kanal açana koşunca, yağmurdan kaçarken doluya tutuluyorsunuz sevgili ünlüler. Pişman olacağınız şeyler yapmayın. Menajerinizin de sözünden çıkmayın. Susun da bir şey biliyorsunuz sanalım!

Haberin Devamı

BASINLA KONUŞMA DERSLERİ

Eskiden psikolog gibi gazeteciler vardı. Tüm ünlüler koşup terapiste anlatır gibi içini onlara dökerdi. Yeni albümü çıkmak üzere olan bir erkek şarkıcıya basın danışmanı bir röportaj ayarlamıştı. Tanışıklığımız olan şarkıcı bana “Çocukluk travmalarımı, üvey annemi anlatmayı düşünüyorum, iş yapar herhalde” demişti! Bunlar bence sorunlu ve pek de etik bulmadığım yaklaşımlar ama şimdiki ünlülerde böyle bir plan program da yok! Çünkü basın danışmanları ve menajerler sanatçılarını sahiplenmiyor. Ona yatırım yapmıyor. O ünlünün altını dolduracak doğru hamleleri yapacak neredeyse bir tane bile ‘celebrity’ ekibi yok şu ülkede. Kamera karşısına geçip arkadaşıyla geyik muhabbeti yaparken birden skandalların ortasına bırakıyorlar kendilerini. Ondan sonra o pirincin taşını ayıklamak yine basın danışmanları ve menajerlere düşüyor. Genç oyuncuları eğiten usta tiyatrocular programlarına bir de ‘basınla konuşma dersleri’ koymalı. Aralarından ünlü çıkarsa işe yarar bu dersler!

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder