Uğur Alkapar Yeni top modelimiz
HABERİ PAYLAŞ

Yeni top modelimiz

Size önümüzdeki dönemin en önemli modelleri arasında adını çok duyacağımız, çok konuşacağımız Ceren Aras’tan bahsetmek istiyorum. 20 yaşındaki Ceren kısa sürede müthiş kariyer başarılarına imza attı. Şimdiden uluslararası defilelerin aranılan ismi haline geldi. Paris, Milano ve Dubai moda haftalarında dünyaca ünlü markaların defilelerinde podyuma çıktı.

Yeni top modelimiz

Ceren Aras Paris Moda Haftası’nda

Moda başkentleri arasında mekik dokurken aldığı psikoloji eğitimini de aksatmıyor Ceren. Ayrıca on parmağında on marifet. Kişiye özel tasarımlar yaptığı butik bir aksesuar markası da yaratmış. Gençliği, güzelliği ve havasıyla podyuma çok yakışıyor Ceren. Yurtdışı deneyimleri onu dünya standartlarında bir model haline getirmiş. Adını bir kenara yazın…

Haberin Devamı

Yeni top modelimiz

BAŞKA BİR DÜNYA

Klasik tiyatro uzun süredir bende piyes hissi yarattığı için çok oyun izleyemiyorum. Ama Nihal Yalçın’ın başrolünde olduğu ve Hope Alkazar’ın dijital altyapısıyla oyunun ötesinde bir deneyime dönüşen ‘Çirkin’i çok merak ediyordum. ‘Çirkin’ gerçekten de merak edilecek bir yapım. Ölümsüzlükle lanetlenmiş ‘Şiva’ya hayat veren Nihal Yalçın, masallardaki kötü kalpli kraliçelerin, cadıların hikâyelerini anlatıyor. Yalçın’a ‘tavuk’ rolünde sizi gerçekten tavuk olduğuna inandıracak kadar iyi oynayan Onur Berk Arslanoğlu eşlik ediyor. Nihal Yalçın, kostümüyle, makyajıyla ve üzerine düşen ışıkla sizi başka bir dünyaya götürürken, sahnede adeta oyunculuk dersi veriyor. Yapımcılığını Dolkun Production’ın üstlendiği ‘Çirkin’ cuma ve cumartesi akşamları Hope Alkazar’da.

Yeni top modelimiz

‘Bihter’ renkli kadrosuyla dikkat çekiyor.

BİHTER’İN İKİ KAZANANI

Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum ve Hande Ataizi’nin başrolü paylaştığı ‘Bihter’in galasındaydım. 1920’ler ‘dress code’a uyan çok davetli vardı. Diğer oyuncuların aksine gösterim öncesi kalabalığa karışan Hande Ataizi, Raisa Vanessa elbisesiyle Yunan tanrıçası gibiydi! Filmi beğenenler de oldu, hoşlanmayanlar da. Ama şurası kesin ki Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi hem oyunculukları hem kıyafetleri hem de kavga, küslük dedikodularıyla kendilerinden en çok söz ettiren iki isim oldu. Ben olsam ikisini 1962 yapımı Hollywood filmi ‘Küçük Bebeğe Ne Oldu’nun yerli versiyonunda oynatırım. Gerçek hayatta aralarında büyük bir husumet olan Betty Davis ve Joan Crawford bu efsane filmde birbirlerinden nefret eden iki kardeşi oynar. Çok yakışmaz mı?

Haberin Devamı

Yeni top modelimiz

HÜZÜNLÜ BİR YOLCULUK

Brendan Fraser'a geçen yıl Oscar kazandıran 'Balina' bir tiyatro oyunundan uyarlanmıştı. Samuel D. Hunter'ın oyunu 'Balina' İbrahim Çiçek’in yönetmenliğinde ArtDeHuile sponsorluğunda Zorlu PSM’de sahneleniyor. Başroldeki ‘Charlie’yi Enis Arıkan, hemşiresi ve arkadaşı ‘Liz’i Şebnem Bozoklu oynuyor. Enis Arıkan ‘fat suit’ denilen bir kıyafetle 272 kilo görünmeyi başarıyor. Oyunun en ilginç yönü dekoru! Alt metnin çok üstüne çıkan balina sembolizmi kendisini dekorda denizaltı mağarası olarak göstermiş. Gerçek mekândan soyutlanarak sembolik bir eve taşınan oyuna bir nebze fantezi tozu serpiştirilirken Enis Arıkan’ın müthiş oyunculuğu seyirciyi bir buçuk saat boyunca hüzünlü bir yolculuğa çıkarıyor. Oyun harika ama seyirci sorunlu. Enis Arıkan ve Şebnem Bozoklu’yu duyunca komedi izlemeye gelen ve en dramatik yerlerde gülenler var ne yazık ki. Benim arkamda oturan çift oyun boyunca birbirlerine yorum yapıp konuştu, sonra da her sahnede güldü. Tiyatrodan keyif alabilmeniz için oyuncular kadar seyircinin de iyi olması gerekiyor ne yazık ki…

Haberin Devamı

Yeni top modelimiz

EN ÇOK O EĞLENDİ!

‘Bihter’den ‘Bitter’ şarkısını çok sevdiğim İrem Derici’ye geçiyoruz. Zaten galadan çıkıp İrem’in Özgür Aras’ın Harbiye’de yeni açtığı EV adlı kulüpte verdiği ‘ev partisi’ne koştum. Kapıda Nişantaşı’na kadar kuyruk vardı. Klein ve EV’in kapısı aynı olduğundan bir izdiham yaşandı o gece. Ev partisi bir harikaydı. Ama İrem Derici en çok kendisi eğlendi! Herkesle fotoğraf çektirdi, kalktı şarkı söyledi. Yerinde duramadı. O kadar eğlenmiş ki “Hemen bir parti daha yapalım” demiş. Haftaya Çarşamba EV’de yine bir parti var. Özgür Aras 22 Kasım’da EV’de kostümlü 90’lar partisi düzenliyor! Bol pantolonlar ve eşofman üstleriniz hazır mı?

Yeni top modelimiz

SARAY’DAN ZAXİ’YE

‘Şehrin En İyi Otel Restoranı’ ödülüne sahip Zaxi Restoran, Executive Chef Ceyhan Aşcıoğlu ve ekibinin başarısıyla bu unvanı fazlasıyla hak ediyor. Hilton İstanbul Maslak’ın bünyesindeki Zaxi bir otel restoranının ötesinde hizmet sunuyor. Bunda en büyük pay da şefin. Kariyeri boyunca birçok 5 yıldızlı uluslararası otelde görev alan Ceyhan Aşcıoğlu, bir yıldır Hilton İstanbul Maslak’ta. Altı kuşaktır aşçılık mesleğini sürdüren bir aileden gelen deneyimli şefin dedesi de Osmanlı döneminde sarayın aşçısıymış! Ceyhan Şef gastronomi alanındaki yenilikleri yakından takip ederek, özgün tarzıyla harmanlıyor ve seçkin lezzetlere imza atıyor.

Yeni top modelimiz

ARTIK KÜÇÜK PAKETLERDE

Etiler’in göbeğinde İtalyan peynirleri üreten Napoli Antica’yı ziyaret etmiş, peynir yapım sürecine hayran kalmıştım. Marketlerde üreticiye ulaşırken bir yandan da birçok otel, restoran ve kafenin peynir ihtiyacını karşılayan Napoli Antica’nın paketleri biraz büyükçeydi. Marka, tüketim çeşitliliğini göz önünde bulundurarak; Burrata, Mozzarella, Ricotta, Stracciatella, Silano, Sfoglia ve Scamorza peynirlerini meraklılarına daha küçük gramajlarla sunmaya başladı!

Yeni top modelimiz

YENİ LEZZETLER

Avrupa’nın en büyük kahve zinciri Costa Coffee, konuklarına yeni ürünler sunuyor. Costa Coffee’nin kış mevsimine özel kahveleri MapleNut Latte ve MapleNut Frappe ile yiyecek menüsündeki Gingerbread Muffin, Maplenut Blondie ve Chocolate Swiss Roll günün her saati keyifli molaların eşlikçisi oluyor.

Yeni top modelimiz

KALEM FESTİVALİ

Her şeyin festivali yapılır da kalem festivali yapılmaz mı! Dünyanın ilk kalem festivali PenFest 18 Kasım’da Çırağan Sarayı’nda başlıyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Penfest’te markaların son koleksiyonları, butik kalem tasarımcıların özel ürünleri yer alacak. Markalarının ‘vintage’ ürünleri de ilk kez sergilenecek.

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder