Volkan Aliakar Serdar yetişti
HABERİ PAYLAŞ

Serdar yetişti

CSKA Moskava karşısında alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından Şenol Güneş, “En iyi oynadığımız maçı kaybettik” demişti. Tecrübeli hoca bu sözlerinin arkasında durup Cech hariç aynı 11’le Bursaspor karşısına çıktı. Slovak sol bek de yabancı kontenjanına takıldığı için kadroya giremedi. Bu futbolcunun yerine en önemli gol kozu Burak forma giydi.

[[HAFTAYA]]

Ancak Rusya’daki performansının çok gerisindeydi Bordo- Mavililer. Özellikle ilk yarıda hemen hemen hiç pozisyon üretemediler. Bunun en önemli nedeni de Bursaspor’u ortadan yıkmak istemesiydi. Ev sahibi ise topu kanatlara indirip gol aradı. Böylece daha etkili bir görüntü çizdi. İkinci yarıda aynı görüntü devam edince Bursaspor’un golü geldi. Ozan İpek kendi çabalarıyla yarattığı pozisyonda Sestak’ı golle buluşturan isimdi. Ozan’ın becerisini görmezden gelemeyiz.

Haberin Devamı

Fakat Trabzonsporlu defans oyuncularının o topu uzaklaştıramaması şaşırtıcıydı. Geriye düşen Karadeniz ekibinde Şenol Güneş oyuna müdahale etti. Adrian-Pawel ve Halil-Mustafa değişiklikleriyle kötü görüntüyü silmek istedi, ancak başarılı olamadı. Trabzonspor’un imdadına yetişen isim Serdar Aziz oldu. Verdiği hatalı geri pasında kaleci Carson, Burak’ı ceza sahasında düşürdü ve Bordo-Mavililer penaltı kazandı.

Bu pozisyonda Carson’a sarı kart çıkmasına anlam veremedim. Çünkü son adam konumundaki İngiliz kalecinin atılması gerekiyordu. Beraberlik golüyle morallenen Trabzonspor biraz daha canlandı. Fakat bu hareketlilik galibiyeti getirecek kadar etkili değildi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder