Volkan Aliakar Tek fırtına Burak
HABERİ PAYLAŞ

Tek fırtına Burak

Haberin Devamı

Antalyaspor’un iki güzel golü ilk yarının özetiydi... İlki Maradona, Messi ve Oktay Derelioğlu’nu andıran cinstendi. Deniz Barış kendi sahasından aldığı topla ilerledi, bütün Trabzonsporlular’ı çalımladı (kaleci Tolga dahil) ve boş kaleye golü attı. Ardından Zitouni’nin muhteşem volesi sahalarda ender görülen cinstendi. Peki Trabzonspor ne yaptı 45 dakika boyunca? Akılda kalan tek atakta Adrian altı pastan topu auta attı.

[[HAFTAYA]]

Soyunma odasına 2-0’ın dezavantajıyla giden Bordo-Mavililer’e silkinmesi için sihirli bir değnek gerekiyordu. O da Zokora oldu. Alanzinho’nun yerine oyuna giren Fildişi Sahilli yıldız tüm atakları yönlendirmeye başladı. Nitekim Burak’ın attığı golde asisti yaptı. Karadeniz Fırtınası’nın atakları devam ederken Zokora’nın kırmızı kartı tüm planları alt-üst etti. Bu pozisyonun devamında Burak’ın penaltı golü skoru dengelese de bir kişi eksik kalmak Trabzonspor’un hızını kesti, yine bir puanla yetinildi.

Daha önce de yazdığım gibi sadece Burak Yılmaz’ın üzerine kurulu hücum organizasyonları günü kurtarmaktan öteye geçmez. Gerçi Trabzonspor’un günü kurtardığı da söylenemez. 8. haftası geride kalan Süper Lig’de Bordo-Mavililer 3 galibiyet 4 beraberlik 1 mağlubiyet aldı, 13 puan topladı. Bu tablo; Şampiyonlar Ligi’ndeki iyi sonuçlar olmasa Trabzon’da homurtuları çoktan başlatmıştı. Şu anki görüntüye göre lakabı Karadeniz Fırtınası olan Trabzonspor’daki tek fırtına takımının 13 golünden 11’ine imzasını atan Burak Yılmaz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder