Coşkun Türk Yuh olsun!
HABERİ PAYLAŞ

Young Boys’a elendikten sonra dünyaca ünlü sanatçımız Fazıl Say, twitter’da bir yorum yapmış, günlerce konuşulmuştu. Yorumunda hakaret olarak algılanan “yavşak” kelimesine katılmıyorum ama, Say’ın mantığı doğruydu. PAOK’a elenen Fenerbahçe için Say ne der bilemem ama, ben “Yuh olsun” diyorum. Kimse bana Young Boys şöyle takımdı (Tottenham’dan 4 yedi, elendi) PAOK şöyle takım (UEFA Avrupa Ligi’nde göreceğiz ne olduğunu) demesin. Fenerbahçe bu iki takıma da elenmemeli. Eğer eleniyorsa ne yönetimi ne teknik direktörü sezon öncesi çıkıp “Hedefimiz Avrupa’da büyük başarı” dememeli. Kısacası camiayı kandırmamalı. “Alex oynamamalı” yorumlarını da geçin bir kalemde. Sanki bütün takım döktürüyor da Alex bir şey yapmıyor.

Haberin Devamı

Maç başlıyor Fenerbahçe’de bir ruhsuzluk bir panik havası var. Ya, karşındaki takım Barcelona mı, İnter mi, Manchester United mı? Alt tarafı PAOK. Bu panik, bu tutukluk niye? Bu takımda Alex’ten önce sorgulanması gereken başta yönetimdir. Neden? Çünkü yaptığın yabancı transferlerini sezon başına yetiştiremiyorsun. Dia ortalıkta yok, Niang ilk kez Kadıköy’de taraftar önüne çıkıyor. Sonra sorgulanması gereken teknik direktör Aykut Kocaman. Tamam Fenerbahçe’nin evladı. Tamam yerli hocalara destek verelim. Ama bu takım hani İspanya Milli Takımı gibi hani Barcelona gibi çok pas yapacaktı.

Bırakın çok pas yapmayı 4, 5 pası doğru dürüst yapamıyor Aykut Kocaman’ın Fenerbahçesi. Zico döneminde PSV’yi, CSKA’yı, İnter’i, Sevilla’yı, Chelsea’yi Kadıköy’ün çimlerine gömen takıma bakın. Siz “Dünya kulübü olacağız” diye anca kendinizi kandırırsınız. Size Galatasaray galibiyetleri, Türkiye’deki başarılar yeter de artar bile.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder