Faik Gürses Zor oldu
HABERİ PAYLAŞ

KDV’si dahil alınışı büyük kıyamet kopartan Tabata, 61 dakika sahada kalırken, belki de borcunun ödeme planını yapıyordu. Hani bakkal hesabıyla Antalyaspor maçına kadar veresiye muamelesi yapılan Brezilyalı iyi-kötü bir şeyler yapmaya çalışırken, kementi yiyiverdi. Hani derler ya bizde yüzünün rabbiyesi silinmiş. İşte o şeklini de değiştirmek üzereydi.

Tabata, çıkarken endişeli gözlerle teknik direktör Mustafa Denizli’yi süzdü, aslında neden çıktığını o da anlamamıştı. Aynı dakikada bir başka değişiklik yapıldı, Nihat ile Holosko yer değiştirdi. Bu değişikliğe de hiç gerek yoktu. Çünkü Nihat ne oynadıysa gireni ondan daha feciydi. Antalyaspor galibiyetinin bu iki adamın dışında anlatılacak bir başka tarafı da, Beşiktaş’ın 3 puanı istemesi adına ara sıcak tabir ettiğimiz biçimde birazcık iyi oyunu idi. Bu iyi oyunun ilk aktörü Fabian Ernst idi. Hemşehrisi Fink ile beraber sadece Denizli’nin ve Beşiktaş taraftarının değil, İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın da gözüne girdiler.

Haberin Devamı

İstanbul’a dönüşlerinde zannediyorum Belediye Başkanı Beşiktaş’tan ayrı kalan zamanlarında kış çalışmaları sırasında bu iki Alman’a da yer verecektir. Beşiktaş’ın bir başka özelliği de hâlâ o rakip kale önünde kaçırdığı gömlek yırttıran gol pozisyonlarıdır. Onun üstesinden Mustafa Denizli gelemediğine göre çare Cübbeli Ahmet Hoca’dadır. Bugün kongre başlıyor, yarın bitecek. Bobo’nun penaltısı Demirören’in yerini biraz sağlamlaştırdı. Penaltıyı TV’de birkaç defa izledim. Meşin yuvarlak eller arasında gidip geliyor, Özgüç’ün yorumu penaltı ise ben değil desem bile sonuç değişmeyecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder