Ekonomi Zurich büyümeye odaklandı

Zurich büyümeye odaklandı

Paylaş
Zurich büyümeye odaklandı

Zurich Sigorta Genel Müdürü Ertuğrul Bul, 2009'da 216 milyon lira prim üretimi ve yüzde 2.04 pazar payına ulaştıklarını belirtti

PAZAR PAYINI ARTIRACAK

Haberin Devamı

Zurich Sigorta Genel Müdürü Ertuğrul Bul, 2010 yılında 289 milyon lira prim üretimi ve yüzde 2.30 pazar payı hedeflediklerini söyledi. Bul, “Bağlı bulunduğumuz İsviçre merkezli Zurich Grubu performansımızdan çok memnun.

Zurich Grubu’ndan aldığımız tek geri bildirim ‘Türkiye’de büyüyeceğiz’ şeklinde” dedi. Bul, 2009 yılında 216 milyon lira prim üretimi ve yüzde 2.04 pazar payına ulaştıklarını belirtti.

HEDEF BİREYLERLE KOBİ'LER

Zurich Grubu’nun dünyada 4’üncü büyük sigorta grubu olduğunu ifade eden Ertuğrul Bul, “Türkiye’de ise 14’üncü sıradayız. Yakın zamanda ilk 10’a gireriz ama nihai hedefimiz, organik ya da inorganik büyümeyle, dünyadaki yerinin aynısını bulmak” dedi.

Ticari ve kurumsal müşterilerde sigorta bilincinin yerleştiğini belirten Bul, “Gidilecek yer bireyler ile küçük ve orta boy işletmelerdir” dedi.

Haberin Devamı

12 BİN İŞSİZLİK SİGORTASI

Ertuğrul Bul, yeni çıkardıkları işsizlik sigortasının 2 ayda 12 bin adet satıldığını, yeni ve farklı ürünlerle bireylere ulaşılması gerektiğini söyledi.

Hayat ve emeklilik şirketi kurma çalışmalarını önemli ölçüde tamamladıklarını belirten Ertuğrul Bul, “Zurich Hayat, Türkiye’de olmak istiyor ve biz hazırız” diyerek, bu yıl içinde hayat ve emeklilik şirketini kurabileceklerini dile getirdi.