Faik Gürses Alex diyor ki
HABERİ PAYLAŞ

Alex diyor ki

Haberin Devamı

“Antrenman kapalı olduğu için iletişim kuramıyoruz. Böylece sağlıklı haber alınamıyor. Size de hak veriyorum”. Spor yazarlarının sesini duyan bir kişi çıktı nihayet. Hem de Brezilyalı, Türk hocalara duyurulur.

NURCAN TAYLAN

Kaldırdı... Kaldırdı... Birden bıraktı.
[[HAFTAYA]]

SAYIN BAKAN

Şu Elif Filipova’yı minderde döven güreş antrenörüne öyle bir ceza verin ki ibret olsun. Yoksa ben İsmet Iraz’a havale edeceğim. Tabi Başkan Bekir Gezer rıza gösterirse! PFD Açılımı şöyle: Profesyonel Futbol Darphanesi. 2011’de 4 milyon 340 bin 800 TL ceza kestiler.Devam edin arkadaşlar.

YAPMA İLHAN ABİ

Galatasaray ile Trabzonspor, Kulüpler Birliği’nden ayrılırsa ayrılsın diyor Gençlerbirliği Başkanı. Ayrılmasına ayrılır da kendi arasında oynamaz abi, yönetmeliği bir okumanı rica ederim.

İBRAHİM AKIN’IN LİSANSI

Çıkarsa, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar için yine kötü olacak. Çıkmazsa yine TFF zor durumda kalacak. Bence ilki olur. Çıkar yani. KİM GİRSİN KİM ÇIKSIN? Giren belli olmadığına göre herkes kalsın... Bana müsaade.

2012 BEKLENTİSİ

Savcı, iddianame, şike ve ona teşebbüs edenin bulunmadığı bir lig yaşayalım. Sizce başarır mı kulüpler?

HOLİGANA 30 YIL

Hollanda Futbol Federasyonu cezayı hemen kesip sahaya atlayıp bir de kaleciden güzelce dayak yiyen fanatiğe dersini verdi. Bizde olsa yargı süreci devam ediyordu hâlâ. Ahh şu uzun tutukluluk süresi yok mu?

ARA TRANSFER

3 Ocak’ta maçlar başlıyor, 5 Ocak’ta transfer. Deveye sormuşlar: “Boynun neden eğri.” Yanıtlamış: “Nerem doğru ki?”

Sıradaki haber yükleniyor...
holder