Spor Batalla: Daum varsa ben yokum

Batalla: Daum varsa ben yokum

Paylaş
Batalla: Daum varsa ben yokum

Bursaspor'da idmanlara çıkmayacağını açıklayarak herkesi şaşkına çeviren Arjantinli yıldız Pablo Batalla, basın toplantısı düzenledi

İşte Batalla'nın açıklamaları;

"Ekonomik açıdan sorun yaşamadım, hocayla sorun yaşadım. Bana hak etmediğim şekilde saygısızca davranıldı ve ben de bu açıklamayı yapma gereği duydum. 3 ay önce sözleşme yeniledik. Düşüncem Bursaspor'da kalmaktı ama hoca ve sayın başkanın bana karşı sergilediği davranışlardan huzursuz oldum."

'Özür dilemeyeceğim'

"Özür dileyecek bir hata yapmadım neden özür dileyeyim? Benden bunu bekliyorlarsa söyleyecek çok sözüm yok. Türkiye'de Bursapsor'da gözümü açtım. Jübilemi bile burada yapmayı düşünüyordum. Başka bir kulüple anlaşacak olsaydım kulübümün bundan haberi olurdu. Zaten öyle bir anlaşma yapmaya hakkım yok."

'Daum beni üzdü'

"Hocanın neler söylediğini tam olarak açıklamak istemiyorum. Soyunma odasında geçen konuşmalar beni çok üzdü.Hocayla çalışmaya devam edemem. Bana verilen destekten mutluyum. Taraftarı aynı şekilde sevdim. Dediğim gibi; futbol hayatımı burada noktalayacağımı düşünüyordum ama beni hayal kırıklığına uğrattılar.

'Katar'a gitmedim'

"Katar'dan teklif aldım. Buradaki kazancımın iki katını önerdiler ama gitmedim. Çünkü burada mutluydum. Yönetime ilettim ve beni satmak istemediklerini söylediler."

'Ceza sorun değil'

"Ceza alacağım doğrudur ama sorun değil. Hocamız takımda kaldığı müddetçe ben olmayacağım. Başkanımız da bana karşı bazı kırıcı sözler kullandı. Sonrasında durum bu noktaya geldi."

'Herkesin karakteri ayrı'

"Yaptığımın profesyonelliğe aykırı olduğu yönünde eleştiriler var. Herkesin karakteri ayrı. Bazı oyuncular hocalarından ne duyarlarsa duysunlar bir şey demiyor. Benim için durum böyle değil."

Haberin Devamı