Spor Beşiktaş'ta imzalar atıldı

Beşiktaş'ta imzalar atıldı

Paylaş
Beşiktaş'ta imzalar atıldı

Beşiktaş, Ümraniye Tesisleri'nde düzenlenen törenle İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Yusuf Şimşek, Rüştü Reçber ve Uğur İnceman'ın mukavelerini uzattı

İmza törenine Futbol Komitesi Başkanı, Asbaşkan Serdal Adalı, Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ve Futbol Komitesi Üyesi, Asbaşkan Alaattin Aykaç, Futbol Komitesi Üyesi, Amatör Şubeler, Yatırımlar ve Derneklerden Sorumlu Üye Doğan Küçükemre ile futbolcular katıldı.

Siyah-beyazlı kulüp İbrahim Toraman ile 3, Rüştü ile 2, Uğur İnceman ile 1+1, İbrahim Üzülmez ve Yusuf ile de 1 yıllık sözleşme yeniledi.

Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı, Serdar Özkan'a teklif götürdüklerini ve kendisinden cevap beklediklerini belirtirken, Hakan Arıkan ile de görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Kaptan İbrahim Üzülmez, tekrir sevdiği bir camiayla sözleşme imzaladığı için çok mutluğu olduğunu ifade ederek, "Futbolu burada bırakmak istiyorum, bundan sonraki süreçte Beşiktaş'a en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum" diye konuştu.

Futbolculardan İbrahim Toraman ise, "Çok mutluyum, sevdiğim ve sevildiği bir camiadayım" dedi.

Tecrübeli kaleci Rüştü Reçber de, 3 yıldır hizmet ettiği Beşiktaş'la sözleşme imzalamaktan ötürü mutlu olduğunu ve futbolu son noktayı siyah-beyazlı takımda atmak istediğini belirtti.

Övünç Özdem-Ali Danaş/İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı