Dünya Eski sevgili dehşeti! Televizyon ünlüsüyle konuşuyor diye öldürmeye çalıştı

Eski sevgili dehşeti! Televizyon ünlüsüyle konuşuyor diye öldürmeye çalıştı

Paylaş
Eski sevgili dehşeti! Televizyon ünlüsüyle konuşuyor diye öldürmeye çalıştı

İngiliz televizyon yıldızıyla görüntülü konuşan kadın, eski sevgilisinin öfkesinin kurbanı oldu. Kıskançlık krizine giren eski sevgili, genç kadının başına baltayla vurarak öldürmeye çalıştı.

Posta.com.tr | Eski model Alex Alam, İngiltere'ni meşhur reality şovu The Only Way Is Essex'in oyuncularından Kirk Norcross ile görüntülü görüşüyordu. Daha sonra yüz yüze buluşan ikili, Alam'ın eski sevgilisi David Richards'ın öfkesine kurban oldu. Alam'ı evine bırakan Kirk'in veda öpücüğü verdiğini gören eski sevgili, eline baltayı aldı ve genç kadını öldürmeye çalıştı. Baltayla Alam'ın kafasına vurdu.

Haberin Devamı

Alam'ın baltayla aldığı darbe nedeniyle kafatasında 3 kırık oluştu ve 100 dikiş atılması gerekti. Saldırı sırasında Alam, çocuklarının korunması için Kirk'i çağırdı. Kirk eve dönüp Alam'ın 7 ve 3 yaşındaki iki çocuğunu koridorda ağlarken buldu ve güvenliğini sağladı.

David, Alam'ın başına defalarca baltayla vurduktan sonra onu boğmaya çalıştı. David'e Kirk ile ilişkisi olmadığını anlatmaya çalışan Alam, telefonundan mesajları göstererek onu ikna etmeye çalıştı. Ancak bu sırada elinden kurtulup eve girdi ve önce polisi, ardından Kirk'i arayarak yardım istedi. Kirk'i görüntülü arayan genç kadın, "Kirk geri dön, ölüyorum" derken her yeri kan içindeydi.

İTİRAF ETTİ

David ise annesinin evine kaçtı ancak polis onu kısa sürede yakaladı. Olay yerindeki polislere "Hayatımın en aptalca şeyini yaptım" itirafında bulundu.

Haberin Devamı

Eski bir boksör olan David Richards, Alam ile 9 yıl baraber oldu. Alam, David'i defalarca polise şikayet etti ve hakkında uzaklaştırma kararı çıkartıldı. David'in gelecek ay tutuklanması bekleniyor.