Dünya Süper kahraman kılığında çocuk kaçırdılar!

Süper kahraman kılığında çocuk kaçırdılar!

Paylaş
Süper kahraman kılığında çocuk kaçırdılar!

ABD'nin Alabama eyaletinde akılalmaz bir kaçırılma vakası yaşandı. Süper kahraman kostümlü kadın ve yanındaki adam, bir kızı Florida'ya kaçırıp darp etti ve ardından bir ağacın altına bırakarak kaçtı. Polis tarafından yakalanan şüphelilerin görüntüleri sosyal medyada yankı uyandırdı.

Posta.com.tr | 19 yaşındaki Molly Michele Jarrett ve 22 yaşındaki Coby Jerome Jordan, reşit olmayan bir kızı arabayla Florida'ya kaçırıp korkunç şekilde darp etti ve ardından bir ağacın altına bıraktı. Polisler şüphelileri yakaladığında Molly, Teen Titans dizisinin süper kahramanı Raven'ın kostümünü giyiyordu.
5 Kasım'da kaçırılan kızı bulan bölge sahipleri polislere haber verdi. Hastaneye kaldırılan kız yaşam mücadelesi veriyor.

Haberin Devamı

DÖVÜP AĞACIN ALTINA BIRAKTILAR

Bir cuma akşamı Jerome'un reşit olmayan kızı aldığı, orada Jarrett ve başka bir kadınla buluştuğu ifade edildi. Cumatesi sabahı ise genç kız Florida'da terk edilmiş bir binaya götürüldü. Jordan burada kızın ellerini ve ayaklarını bağladı ve öldüresiyle dövdü. Daha sonra bir ağacın altına bırakarak kaçtılar.

NEDENİ BİLİNMİYOR

Jarrett ve Jordan aynı gün Houston'da polis tarafından tutuklandı. Kadının neden süper kahraman kostümü giydiği ise hâlâ gizemini koruyor.

Jordan hırsızlık, zorla alıkoyma, kurbanı kandırma ve kötü muameleden, Jarrett ise Jordan'ın suçlarına yardım etmekle suçlanıyor. İkinci kadının tutuklanıp tutuklanmadığı bilinmiyor. Dedektifler, zanlılar ve genç kızın olay öncesinde birbirlerini tanıyıp tanımadıkları hakkında bilgi vermedi. 

Haberin Devamı

Şerif bürosu, Facebook'ta Jarrett'ın pelerin, peruk, kovboy çizmeleri, dudak ve burun halkasıyla süper kahraman kostümü giymiş gibi göründüğü tutuklama fotoğraflarını yayımladı. İkilinin alacağı ceza henüz belli değil.