Dünya Tatil evinde akılalmaz ölüm

Tatil evinde akılalmaz ölüm

Paylaş
Tatil evinde akılalmaz ölüm

Fransız bir aile, tatil için gittikleri Miami’de tuttukları evde bebeklerinin ani ölümüyle sarsıldı. Bebeğin evi daha önce kiralayanların bıraktığı uyuşturucu maddeye maruz kalarak öldüğü anlaşıldı.

Fransız Lydie ve Boris Lavenir çifti, ABD’nin Florida eyaletindeki Miami’de tatil yapmak için otel yerine ev kiralamayı seçti. Airbnb uygulamasından ev tuttular. 19 aylık kızları Enora, dört kardeşiyle oynadıktan sonra yattığı öğle uykusundan kalkamadı. Ailesi uzun süre uyanmayan Enora’nın hareket etmediğini anlayınca yardım çağırdı. Enora ölmüştü. Enora’nın bedeninde fentanil maddesine rastlandı. Fentanil, ağrı kesici olarak kullanılan üçüncü dereceden bir uyuşturucu madde.

Haberin Devamı


 

DAVA AÇTILAR

Enora’nın anne ve babası ile aileye ve bebeğe ait tüm eşyalar test edildi. Ancak herhangi bir uyuşturucu madde izine rastlanmadı. Aile, bu maddenin kendilerinden önce evi kiralayanlardan kalmış olabileceğini düşündü. Yaptıkları araştırmada, önceki haftalarda evi kiralayanların büyük bir parti verdiğini ve partide kokain kullanıldığını öğrendiler. Aile, hem evi temizlemeden veren kiralama yapan şirketi hem de önceki kiracıları dava etti.