Spor Fener'in 3 atlısı

Fener'in 3 atlısı

Paylaş
Fener'in 3 atlısı

Livakovic, Karagümrük karşısında sezonun en iyi performansını ortaya koydu. Dzeko, ustalığını konuştururken Batshuayi son 6 lig maçında 5 gol atarak göz kamaştırdı.

Fenerbahçe'nin atanı da tutanı da bir başka... Karagümrük karşısında ikinci yarıda geri dönüp maçı kazanan sarılacivertlilerde kaleci Livakovic, kritik kurtarışlarıyla rakibe geçit vermedi. Teknik direktör İsmail Kartal da “Sezonun en iyi performansını ortaya koydu. Livakovic’i ayrıca tebrik ediyorum” diyerek oyuncusunu övdü. Kanarya’nın golcüleri de fark yaratıyor. Ligde 20. golüne ulaşan Dzeko, kulüpte bir sezonda bu sayıyı geçen 5. oyuncu olarak tarihe geçti. Boşnak forvetin toplamda ise 24 golü bulunuyor. ‘Nöbetçi’ golcü Batshuayi, attığı gollerle takıma can veriyor. Ligde 47 dakikada 1 gol atan Belçikalı forvet, son 6 lig maçında 5 gol kaydetti. Söz konusu müsabakalarda toplamda sadece 106 dakika sahada kalan Batshuayi, 5 gol atarken, 21 dakikada 1 gol katkısı vererek çarpıcı bir istatistiğe ulaştı.

Haberin Devamı

4
Batshuayi, ligde oynadığı son 4 maçın tamamında rakip fileleri sarstı.

DİVAN BAŞKANLIĞI İÇİN DÖRT ADAY

Fenerbahçe’de 27 Nisan’da yapılacak divan başkanlığı için büyük çekişme yaşanacak. Vefa Küçük, Şekip Mosturoğlu ve Talat Yılmaz’ın ardından Sevil Becan da adaylığını açıkladı. Mevcut başkan Uğur Dündar aday olmayacak.

FENERBAHÇE 19. SIRADA

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS) “Dünyanın en iyi takımları” listesini güncelledi. Manchester City, 401 puanla ilk sırada yer alırken Türkiye’den Fenerbahçe 214.5 puanla 19. sırada gösterildi. Galatasaray ise 206 puanla 27. sırada yer aldı.

DÜNYANIN EN BÜYÜK SPOR KULÜBÜYÜZ

Kadınlar EuroLeague’de Villeneuve’yi 106-73 yenerek üst üste ikinci kez Avrupa’nın en büyüğü olan Fenerbahçe Alagöz, camiaya büyük gurur yaşattı. Genel sekreter Burak Kızılhan, “Dünyanın en büyük spor kulübü, Türk sporunun gururu Fenerbahçemiz üst üste ikinci defa Avrupa’nın en büyük kupasını müzemize getirdi. Takımımızı canıgönülden kutluyorum. İnşallah çarşamba günü (yarın) de lig kupamıza müzemize getirmek için yine bu salondayız” dedi. Kemal Danabaş da, “Kelimeler yetmez ama sadece şunu söyleyeyim. Ben bu takımla gurur duyuyorum” ifadesini kullandı

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLUĞA GÖZ KIRPTILAR

Vodafone Sultanlar Ligi’nde Fenerbahçe Opet, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Sarı-lacivertliler, Eczacıbaşı Dynavit’i 25-18, 25-19 ve 25-22’lik setlerle 3-0 yenip final serisinde 2-1 öne geçti. Kanarya, 18 Nisan’da oynanacak maçı kazanırsa şampiyonluğunu ilan edecek, yoksa seri son maça taşınacak. Kuzeyboru ise Galatasaray Daikin’i 3-1 yenerek seriyi 2-1 kazandı ve ligi 5. bitirdi.

OLYMPİAKOS MAÇI ÖNCESİ 3 MÜJDE

Karagümrük engelini 2-1’le geçen Fenerbahçe, ara vermeden Olympiakos maçının hazırlıklarına başladı. Alexander Djiku, Joshua King ve Cengiz Ünder idmanın tamamında takımla çalıştı. Sarı-lacivertlilerde ameliyat olan Jayden Oosterwolde’nin dışında tek eksik Mert Hakan Yandaş.

AMELİYATTAN ÇIKTI SALONDA ÇALIŞTI

Cumartesi günü menisküs ameliyatı olan Jayden Oosterwolde’de flaş bir gelişme yaşandı. Hollandalı futbolcu, spor salonunda bireysel çalışma yaparken çekilen görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı.

Haberin Devamı