Futbol Abdülkerim Bardakcı'nın son durumu ne? Galatasaray'dan açıklama geldi
Paylaş
Abdülkerim Bardakcı'nın son durumu ne? Galatasaray'dan açıklama geldi

Galatasaray, Süper Lig'in 21'inci haftasında oynanan Trabzonspor maçında sakatlanan Abdülkerim Bardakcı'nın sol alt arka adale grubunda 2'nci derece zorlanma, kanama ve kısmi yırtık tespit edildiğini açıkladı.

Sarı-kırmızılı ekipten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında oynanan Trabzonspor maçında sakatlanan futbolcumuz Abdülkerim Bardakcı’nın sponsor hastanemiz Medicana’da çekilen MR’ı neticesinde sol alt arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilmiş olup oyuncunun tedavisine başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

İŞTE SAHALARA DÖNECEĞİ TARİH

Abdülkerim Bardakcı'nın 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Bu süre zarfında başarılı stoperin ligde İstanbulspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir ve Ankaragücü maçlarında oynaması beklenmiyor.

Türkiye Kupası'nda Bandırmaspor'a karşı da forma giyemeyecek olan Abdülkerim Bardakcı'nın Avrupa Ligi'nde Sparta Prag'la oynanacak olan maçta da forma giymesi şüpheli.

G.SARAY'DA SAVUNMANIN BANKOSU

Galatasaray'da sakatlanan Abdülkerim Bardakcı, bu sezon 32 maçta forma şansı buldu. 29 yaşındaki stoper bu karşılaşmalarda 5 gol sevinci yaşadı. Abdülkerim Bardakcı bu sezon Galatasaray'da Okan Buruk'un savunmadaki vazgeçilmezi oldu.