Futbol Abdullah Avcı'nın Dorukhan Toköz'e uyarısı duyuldu: Eskişehirspor'da oynamıyorsun!
Paylaş
Abdullah Avcı'nın Dorukhan Toköz'e uyarısı duyuldu: Eskişehirspor'da oynamıyorsun!

Trabzonspor dün oynadığı hazırlık maçında Empoli ile karşılaşmıştı. Karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın maç içerisinde Dorukhan Toköz'e yaptığı sert uyarı ekranlara yansıdı. Avcı'nın Eskişehirspor'u örnek vererek yaptığı eleştiri, Eskişehirspor kulübünden tepki gördü.

Trabzonspor dün Empoli ile hazırlık maçı yaptı ve sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Karşılaşmanın 50'nci dakikasında teknik direktör Abdullah Avcı, sağ tarafta oynayan Dorukhan Toköz'ün taktik disiplini elden bırakıp sağ çizgiden ileri çıkmasına sinirlendi.

Haberin Devamı
Abdullah Avcı, Dorukhan Toköz'ü uyardı: Eskişehirspor'da oynamıyorsun! Trabzonspor dün oynadığı hazırlık maçında Empoli ile karşılaşmıştı. Karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın maç içerisinde Dorukhan Toköz'e yaptığı sert uyarı ekranlara yansıdı.


Avcı'nın öğrencisine seslenerek, şu sözleri söylediği duyuldu:

Doruk! Bırak orayı, zaten Yusuf içeri giriyor. Demin de aynısı oldu! Dün size söyledim, arka üçlüyü bozma! Kaç kere söyledim, orada Yusuf var diye. Eskişehirspor'da oynamıyorsun ki!

Bu sözlerin ardından Eskişehirspor cephesinden Avcı'ya cevap geldi. Kulübün resmi Twitter hesabından, "Anadolu’da futbol devrimini başlatan kulübümüzün kutsal formasına dil uzatan Abdullah Avcı’yı camiamız ve şehrimiz adına kınıyoruz'' açıklaması yapıldı.