Futbol Kosovalı yıldız karakterini işte şu şekilde özetledi: Asla pes etmem
Paylaş
Kosovalı yıldız karakterini işte şu şekilde özetledi: Asla pes etmem

Beşiktaş dergisine açıklamalarda bulunan Milot Rashica, “Taraftarımız, durum her ne olursa olsun son düdük çalana kadar pes etmeyen bir Milot izleyecekler. Takımımla birlikte sezonun şampiyonlukla taçlanmasını diliyorum” dedi.

Beşiktaş’ın, Galatasaray’a transfer çalımı atarak kadrosuna kattığı Milot Rashica, Siyah-Beyazlılara gelmekten çok mutlu olduğunu söyledi. Beşiktaş dergisine konuşan 27 yaşındaki Kosovalı kanat oyuncusu, öncelikli hedefinin şampiyonluk olduğunu belirtti. Rashica, “Gelen teklifler arasında beni en çok isteyen ve benim en çok forma giymek istediğim kulüp Beşiktaş’tı. Umarım çok fazla gol ve asist yaparak skor katkısı üretirim. Her şeyden öte takımımızın iyi bir sezon geçirerek, bu yolun sonunda da sezonu şampiyonluk kupasıyla taçlandırmasını diliyorum. Taraftarlarımız emin olabilirler ki, durum her ne olursa olsun son düdük çalana kadar pes etmeyen Milot izleyecekler” dedi.

Haberin Devamı

HEDEFİMİZ ÇİFTE KUPA

Başkan Çebi, Beşiktaş dergisine yazdığı aylık yazıda hedeflerinin hem lig hem de Konferans Ligi şampiyonluğu olduğunu dile getirdi. Çebi, “İnanıyoruz ki oluşturduğumuz bu takım, sezon sonu ligde şampiyonluğu göğüsleyecektir. Amacımız tabii ki Konferans Ligi’nde de kupayı müzemize getirmektir” diye konuştu.

TARTIŞILACAK TARAFI YOK

Beşiktaş’ta bugün divan kurulu toplantısı, yarın ise tüzük tadili genel kurulu yapılacak. Başkan Ahmet Nur Çebi, yeni tüzüğün önemine dikkat çekti. Çebi, “Tüzüğün tartışılacak hiçbir yanı yok. Meclisin vermiş olduğu bir kanun var. Bir defada oylamak istiyoruz. Yoksa Beşiktaş’ın aklınıza gelen tüm faaliyetleri durur. Allah korusun. Beşiktaş camiasının kongreye katılmasını ve onay vermesini önemsiyorum. Şu anda benim için birinci öncelik bu” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ÜMRANİYE’DE OHAL

Şenol Güneş, Trabzonspor maçı öncesi işi sıkı tutuyor. Tecrübeli teknik adam, oyuncularını derbiye konsantre edebilmek için tesislerde OHAL ilan etti. Deneyimli hoca, futbolcularla yaptığı toplantılarda sık sık uyarılarda bulunuyor. Beşiktaş, bugün yapacağı son idmanın ardından Trabzon’a hareket edecek.