Futbol Beşiktaş’ta sıcak saatler! Başkanlık için iki isim öne çıkıyor
Paylaş
Beşiktaş’ta sıcak saatler! Başkanlık için iki isim öne çıkıyor

Beşiktaş’ta 2 hafta öne çekilen başkanlık seçiminde Ahmet Nur Çebi’nin aday olması beklenmiyor. Asbaşkan Emre Kocadağ, göreve talip olma konusunda yeşil ışık yaktı. Camianın önde gelenleri ise Serdar Adalı’yı ikna etmeye çalışıyor.

Beşiktaş, Gaziantep galibiyetiyle derin bir nefes alsa da başkanlık konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yönetim, önceki gün yaptığı açıklama ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurul tarihini 2 hafta öne çekmişti. Taraftarların istifaya davet ettiği mevcut başkan Ahmet Nur Çebi’nin kongrede aday olması beklenmiyor. Maçın ardından “Camianın üzerinde dolaşan kara bulutların farkındayım. Üzerime düşeni yapmaya hazırım” diyen asbaşkan Emre Kocadağ da adaylık sinyali vermişti. Camianın önde gelenlerinin gönlünde yatan isim ise Serdal Adalı. Beşiktaş eski Belediye Başkanı İsmail Ünal, eski başkanlardan Serdar Bilgili, eski yöneticilerden Metin Keçeli, Doğan Küçükemre ve daha birçok isim Adalı üzerinde birleşmek için toplantı üstüne toplantı yapıyor. Halen TJK Başkanlığı görevini yürüten Adalı’nın önümüzdeki hafta kesin kararını vermesi bekleniyor. Ancak adaylığa sıcak baktığı biliniyor.

Haberin Devamı

KOCADAĞ’A TEPKİ

Eminönü Beşiktaşlılar derneği, yayımladığı zehir zemberek açıklama ile asbaşkan Emre Kocadağ’ı hedef aldı. Bildiride, “Şundan hesap soracağız, bundan hesap soracağız şeklinde açıklamalarınız oldu. Yıllardır soramadığınız hesabı bundan sonra da soramayacağınız açık bir şekilde ortadadır. Yapmanız gereken tek iş hemen bugün istifa etmektir” denildi.

ÇETİNSAYA’NIN YERİNE BAYRAK

Beşiktaş, Serhan Çetinsaya’nın istifası nedeniyle boşalan asbaşkanlık görevine Ali Bayrak’ın getirildiğini duyurdu. Ayrıca yönetim kurulu yedek üyesi Bilgihan Cenk Sürmen’in asil üye olduğu aktarıldı.

GHEZZAL’DE ÖDEM

Beşiktaş’ta sakat futbolcular kervanına Rachid Ghezzal de katılmıştı. Cezayirli futbolcu, Gaziantep karşısında 21 dakika oyunda kalmış ve kenara alınmıştı. Sağlık heyeti, yıldız oyuncunun çekilen MR’ında sol uyluk iç adalesinde (adduktor longus) gerilme ve ödem tespit etti. Tedavisine başlanan Ghezzal’in en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Haberin Devamı