Futbol Galatasaray'da Türk yıldız için son sefer! Fikrini değiştirdi
Paylaş
Galatasaray'da Türk yıldız için son sefer! Fikrini değiştirdi

Galatasaray, A Milli Takım kampındaki yıldız oyuncuyla temaslarını tekrar sıklaştırdı. Orta sahadaki yerli rotasyonunu güçlendirmek için düşünülen 26 yaşındaki futbolcunun, kulübünden satın alma opsiyonuyla kiralanması düşünülüyor. Berkay Özcan için de Başakşehir’le görüşmeler devam ediyor.

Sarı-Kırmızılı ekip, takımdaki Türk oyuncu rotasyonunu rahatlatmak için Avrupa devinin yıldızıyla temaslarını sıklaştırma kararı aldı. Öte yandan Dubois, Berkay Özcan ve Okay Yokuşlu için de girişimler sürüyor.

Haberin Devamı

DUBOIS İLE TAKAS

Orta sahadaki yerli rotasyonunu güçlendirmek adına girişimlerde bulunan Galatasaray, yıldız futbolcuyu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamanın hesapları içinde. Ancak diğer taraftan, teknik direktör Okan Buruk’un çok istediği Berkay Özcan için de girişimler sürüyor. Sarı-Kırmızılılar, sezon sonunda mukavelesi bitecek olan 25 yaşındaki oyuncuyu Dubois’nın bonservisine karşılık renklerine bağlamayı hedefliyor.

HENÜZ GİRİŞİM YOK

Bu arada İngiliz medyasında ortaya atılan Galatasaray ile Okay Yokuşlu arasındaki flört iddiasına, henüz Sarı-Kırmızılı kulüpten doğrulama gelmedi. Kulübe yakın kaynaklara göre tecrübeli ön libero için West Bromwich’e şu ana kadar yapılmış resmi bir teklif yok. Galatasaray’ın son güne kadar listedeki öncelikli isimleri takip edeceği bildirildi.

Haberin Devamı

SALİH ÖZCAN İÇİN SON BİR ÇIKARMA YAPILACAK

Aslan, Salih Özcan transferi için Almanya’ya çıkarma hazırlığında... Sarı-Kırmızılı yönetim, transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Dortmund seferine çıkarak Bundesliga temsilcisiyle masaya oturacak.

TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRME KARARI ALDI

26 yaşındaki orta saha, geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye transfer olmaya çok sıcak bakmadığını dile getirse de takımının ilk 11 planlarında yer almadığı için fikrini değiştirerek teklifleri değerlendirme kararı aldı.

A MİLLİ TAKIM KAMPINDA

Sarı-Kırmızılı yönetim, Almanya’da transferin bitmesini de bir avantaja çevirip, şu sıralarda A Milli Takım kampında bulunan Salih’i Galatasaray’a gelmesi konusunda ikna etmeye çalışacak.