Futbol Hadi hayırlısı
Paylaş
Hadi hayırlısı

Galatasaray’ın Avrupa Ligi Play- Off turundaki rakibi, bugün saat 15.00’te Nyon’da çekilecek kura sonrası belli olacak.

Galatasaray için bugün Avrupa’da kura zamanı. Şampiyonlar Ligi’ne veda edip yoluna Avrupa Ligi Play-Off turundan devam edecek olan sarı-kırmızılıların rakibi belli olacak. İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA genel merkezinde düzenlenecek kura çekimi saat 15.00’te başlayacak ve Exxen’den yayınlanacak.

Haberin Devamı

Temsilcimizin muhtemel rakipleri arasında Freiburg (Almanya), Marsilya, Rennes, Toulouse (Fransa), Karabağ (Azerbaycan), Roma (İtalya), Sparta Prag (Çekya) ve Sporting Lizbon (Portekiz) yer alıyor. Galatasaray, kurada seri başı olarak yer almayacak. Bu turda ilk maçlar 15 Şubat, rövanşlar ise 22 Şubat’ta oynanacak. Sarı-kırmızılılar, eşleşmenin ilk maçında rakibini İstanbul’da ağırlayacak.

FENERBAHÇE BEKLİYOR

Konferans Ligi’nde son 16 turuna kalan Fenerbahçe’nin de gözü bugünkü kura çekiminde olacak. Sarı-lacivertlilerin muhtemel rakipleri arasında bulunan 16 takım Play-Off turunda karşılaşacak. 16.00’da çekilecek kuradaki eşleşmelerden tur atlayan 8 takım, temsilcimizin muhtemel rakibi olacak. Fenerbahçe’nin esas rakibinin belirleneceği kura çekimi ise 23 Şubat’ta yapılacak. Bugün saat 14.00’te ise Şampiyonlar Ligi son 16 turunun eşleşmeleri belli olacak.

Haberin Devamı

GALATASARAY’IN MUHTEMEL RAKiPLERi

Freiburg

Marsilya

Toulouse

Rennes

Sparta Prag

Sporting

Roma

Karabağ