Futbol Hedef değişmedi
Paylaş
Hedef değişmedi

Şampiyonlar Ligi’ne grup aşamasında veda eden Galatasaray, rotayı Avrupa Ligi’ne çevirdi. Teknik direktör Okan Buruk, hedeflerinin değişmediğini belirtip “Avrupa’da kupa kazanmak için yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Şampiyonlar Ligi’ne grup aşamasında veda eden Galatasaray’da esas hedef değişmedi. Sarı-kırmızılılar, Avrupa’da kupa hedefini gerçekleştirebilmek için Avrupa Ligi’nde yoluna devam edecek. Cim Bom, Avrupa’nın iki numaralı kupasını müzesine ikinci kez getirebilmek için ter dökecek.

Haberin Devamı

Teknik direktör Okan Buruk, yeni hedeflerine odaklandıklarını şu sözlerle dile getirdi: “Bizim için hedefin devam ettiğini söylemek istiyorum. Son 32’ye Avrupa Ligi’ne kaldık. Oradan yolumuz tabii ki her zaman olduğu gibi Avrupa’da kupa kazanmak. Yani hedefimiz finale kadar gidebilmek. Şampiyonlar Ligi’ne devam etmek istiyorduk, maalesef başaramadık. Hem Avrupa Ligi’nde hem de Süper Lig’de şampiyonluk yolu bizi bekliyor.”

RAKİP KİM OLACAK?

Galatasaray’ın Avrupa Ligi Play- Off turundaki muhtemel rakipleri bugün oynanacak maçlardan sonra belli olacak. Sarıkırmızılılar, grup ikincilerinden biriyle eşleşecek. Şu an için belli olan tek muhtemel rakip Sporting. Diğer olasılıklar şöyle:

A Grubu: West Ham / Freiburg, B Grubu: Marsilya / Brighton, C Grubu: Real Betis / Rangers / Sparta Prag, E Grubu: Toulouse / Saint-Gilloise, F Grubu: Rennes / Villarreal, G Grubu: Slavia Prag / Roma, H Grubu: Karabağ / Molde.

Haberin Devamı

PES ETMEYİZ

Sarı-kırmızılılarda Bakambu, her şeye rağmen Avrupa defterini kapatmadıklarını söyledi. Golcü futbolcu, “Çok fırsat bulduk ama olmadı. Şimdi ileride neler yapabileceğimize bakacağız. Hiçbir şeyi bırakmayacağız. Biz Galatasarayız. Pes etmeyiz. Her zaman kazanmak için buradayız. Yeniden yolumuza çıkıp kazanmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

KURA 18 ARALIK’TA

Avrupa Ligi’nde Play-Off kura çekimi 18 Aralık’ta Nyon’da gerçekleştirilecek. Galatasaray, eşleşmede ilk maçı İstanbul’da oynayacak. Fenerbahçe gruptan çıkarsa, Konferans Ligi’ndeki rakibi de aynı gün belli olacak.