Futbol Icardi Aslan'a aşık oldu
Paylaş
Icardi Aslan'a aşık oldu

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsünün görüşmelerini yürüten George Gardi, “PSG’ye Galatasaray’ın teklifinin iki, Mauro’ya 5 katı teklif geldi. Mauro mutlu olduğu, aşık olduğu kulübü seçti. Çünkü sorun para değildi” dedi.

Geçen sezon PSG’den kiralanan Mauro Icardi’nin bonservisi uzun pazarlıklar sonunda alınmıştı. Galatasaray, Arjantinli golcü için PSG’yi 10 milyon euro bonservis, oyuncuyu da 4’ü sponsorlardan karşılanmak üzere yıllık 10 milyon euro maaşla ikna etmişti. Arjantinli oyuncunun görüşmelerini yürüten George Gardi, pazarlık sürecinde yaşananları Tuttomercatoweb. com’a açıkladı. Gardi, “Icardi’nin derdi para olsaydı kendisine 5 kat daha yüksek teklif veren takımlardan birine giderdi” dedi.

Haberin Devamı

PSG’NİN BASKISINI DA KIRDI

PSG’nin Galatasaray’ın teklif ettiği 10 milyon euroluk bonservisi az bulduğunu, ilgilenen takımlardan 20 milyon euro teklif geldiğini belirten menajer Gardi şunları söyledi:

“Aslında Icardi lig bittiğinde Galatasaray’ı ilk tercih olarak belirlemişti. PSG’nin daha fazla para kazanmak istemesi nedeniyle diğer teklifleri inceledi. Kendisine de Galatasaray’dan alacağı paranın 5 katı teklif edildi. Ancak Mauro, PSG’nin baskısına da direndi, yüksek ücreti de kabul etmedi. Çünkü Galatasaray’da mutluydu, taraftarı seviyordu. Yani parayı değil, mutlu olduğu Galatasaray’ı seçti.”

HAKİM TRANSFER BAŞARISIDIR

Menajer Gegorge Gardi, Hakim Ziyech için “Maaşları kısmen karşılanarak sıfır bedelle kiralandı. Sanchez ise bonservisiyle geldi. Diğer rakiplerin rekabeti güçlüydü. Buna rağmen Galatasaray’a kazandırdığım için gurur duyuyorum” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı