Futbol Isco'ya Süper Lig'den 4 talip var
Paylaş
Isco'ya Süper Lig'den 4 talip var

Real Madrid'in eski yıldızı Isco, dünya devinden ayrıldıktan sonra Sevilla'ya transfer olmuştu. Burada bekleneni veremeyen tecrübeli oyuncu yarım sezon oynadıktan sonra ayrılmıştı. Ara transferden beri boşta olan Isco'ya Türkiye'den talipler var.

 

Bonservisini elinde bulunduran Isco Alcarcon'la ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. İtalyan basınından Calciomercato'nun haberine göre; Avrupa'dan çok sayıda takımın ilgilendiği 31 yaşındaki on numaraya Türkiye'den 4 teklif geldi.

Haberin Devamı

Isco Alcarcon'u kadrosuna katmak isteyen ve teklif yapan kulüplerin Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir olduğu belirtildi. Isco Alcarcon'a Türkiye'den gelen teklifler arasında bazılarının yıllık 3 milyon eurodan fazla olduğu kaydedildi.

31 yaşındaki futbolcunun bu tekliflere rağmen Türkiye'ye gitmediği vurgulandı. Isco Alcarcon'a aynı zamanda Real Betis, Boca Juniors, Flamengo ve MLS'ten bazı kulüplerin teklif sunduğu aktarıldı. İspanyol futbolcunun menajeri Jorge Mendes'in, Meksika ekiplerinden Cruz Azul ile Pumas'a oyuncusunu önerdiği belirtildi.

Isco Alcarcon'un yıllık 5 milyon dolarlık talebi sonrası Meksika temsilcilerinin transferden vazgeçtiği kaydedildi. Cruz Azul ve Pumas idarecilerinin Isco'nun talebini "çılgınca" olarak nitelendirdiği aktarıldı.

Haberin Devamı

31 yaşındaki orta saha için son teklifin İspanya La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano'dan geldiği belirtildi. İspanyol futbolcunun, ailesinin ve eşinin Madrid'e dönmek istediği ve 2 yıllık anlaşmanın yakın olduğu ifade edildi. Isco Alcarcon'un bu transferinin de günden güne zora girdiği aktarıldı. Yıldız futbolcunun geleceği konusundaki belirsizliğin devam ettiği ve zamanının daraldığı belirtildi.