Futbol Kosta Rika Almanya maçı hangi kanalda? Kosta Rika Almanya maçı kaçta? Dünya Kupası tarihinde bir ilk
Paylaş
Kosta Rika Almanya maçı hangi kanalda? Kosta Rika Almanya maçı kaçta? Dünya Kupası tarihinde bir ilk

Dünya Kupası tarihinde ilk kez bir kadın hakemin görev yapacağı Kosta Rika Almanya mücadelesi için geri sayım başladı. Heyecan seviyesi bir hayli yüksek olan mücadelede Almanya’nın kaderi Kosta Rika maçına bağlı. Türk futbolseverlerin de yakından takip ettiği maç öncesi, “Kosta Rika Almanya maçı hangi kanalda? Kosta Rika Almanya maçı kaçta?” soruları gündem oldu…

Almanya’nın 1-0 öne geçtiği Japonya mücadelesini 2-1 kaybetmesiyle başlayan kabus, İspanya beraberliğiyle devam etti. Dünya Kupası’nda turnuvanın favorilerinden gösterilen Almanya’nın son 16’ya kalabilmesi için Kosta Rika’yı mutlaka yenmesi, Japonya’nın da İspanya’ya karşı mağlup olması gerekiyor. TRT ekranlarından canlı yayınlanacak Kosta Rika Almanya mücadelesi tüm dünyada yakından takip ediliyor…

Haberin Devamı

KOSTA RİKA - ALMANYA MAÇI HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Kosta Rika ile Almanya arasında oynanacak mücadele 1 Aralık Perşembe günü (Bugün) saat 22.00'de TRT 1'de naklen yayınlanacak.

KOSTA RİKA - ALMANYA MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Kosta Rika: Navas; Fuller, Duarte, Vargas, Watson, Oviedo; Torres, Borges, Tejeda, Campbell; Contreras

Almanya: Neuer; Klostermann, Sule, Rudiger, Raum; Kimmich, Gundogan; Gnabry, Musiala, Sane; Fullkrug

KOSTA RİKA'NIN DÜNYA KUPASI GRUP MAÇLARI SERÜVENİ

Kosta Rika, İspanya'ya 7-0 mağlup olarak büyük bir şok ile Dünya Kupası’na başladı. Ancak daha sonra Japonya’yı 1-0 yenen Kosta Rika, Almanya karşısında galip gelirse son 16’ya kalabilecek.

Beraberliğin de gruptan çıkmaya yettiği bir senaryo bulunuyor ancak İspanya'nın Japonya'yı yenmesi gerek...

ALMANYA, DÜNYA KUPASI’NDA KÂBUSU YAŞIYOR

Almanya ise 1-0 öne geçtiği Japonya karşısında 2-1’lik skorla mağlup olarak Dünya Kupası’nda kâbusu yaşadı. İspanya ile 1-1 berabere kalan Panzerler’in gruptan çıkma şansı devam ediyor...

Haberin Devamı

Almanya, Kosta Rika’yı 2 ya da 3 farklı skorla yenip Japonya’nın da İspanya ile 0-0 veya 1-1 beraber kalması durumunda gruptan çıkabilir.

İLK KEZ BİR KADIN HAKEM DÜDÜK ÇALACAK

Kosta Rika ile Almanya arasında oynanacak mücadelede Fransız kadın hakem Stephanie Frappart düdük çalacak.

Stephanie Frappart, 1930 yılından beri düzenlenen dünya futbolunun milli takımlar seviyesindeki bir numaralı organizasyonunda düdük çalacak ilk kadın hakem olarak tarihe adını yazdıracak.

Frappart, 2021 yılında 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde görev yapan ilk kadın hakem unvanının sahibi olmuştu. Fransız hakem, 27 Mart 2021 yılında Hollanda'nın Letonya karşısında 2-0 galip geldiği mücadelede görev almıştı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde görev alan ilk kadın hakem olan Frappart, İstanbul'da oynanan 2019 UEFA Süper Kupa maçını da yönetmişti.