Futbol Süper Lig'de bir istifa depremi daha!
Paylaş
Süper Lig'de bir istifa depremi daha!

Süper Lig ekibi Ümraniyespor'da Recep Uçar istifa etti. Ligin son sırasında bulunan Ümraniyespor önceki gün Karagümrük'e 4-2 mağlup olmuştu. Ayrılığın resmi olarak duyurulması bekleniyor.

 

Süper Lig'de bir istifa daha yaşandı. Ümraniyespor teknik direktörü Recep Uçar görevden ayrıldı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Uçar, istifasını yönetime sundu ve istifa kabul edildi. Ayrılığın resmileşmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Ümraniyespor ligin son sırasında bulunuyor. İstanbul ekibi dün Karagümrük ile karşılaşmış ve sahadan 4-2 mağlup ayrılmıştı.

Recep Uçar dönemi

Recep Uçar 2020 yılından beri Ümraniyespor'u çalıştırıyordu. Takımı Süper Lig'e çıkarma başarısı gösteren Uçar, 903 günlük görev süresinde 97 maça çıktı ve 1.53 puan ortalaması tutturdu.

Uçar, Ümraniyespor'un başına geçmeden önce Beşiktaş'ta yardımcı antrenörlük yapıyordu. Asıl çıkışını ise 2013-2019 yılları arasında Başakşehir'deki yardımcı antrenörlük göreviyle yaptı. 6 sene boyunca İstanbul ekibinde çalışan Uçar, önemli roller üstlenmişti.

47 yaşındaki teknik adamın bir sonraki durağı merakla bekleniyor. Ümraniyespor ise ligde kalma umutlarını sürdürmek için yeni hocasını arıyor.

Haberin Devamı