Futbol Tellioğulları ve Seferoğulları misali: Önce Ali Koç, sonra Dursun Özbek Riva'ya gitti
Paylaş
Tellioğulları ve Seferoğulları misali: Önce Ali Koç, sonra Dursun Özbek Riva'ya gitti

Türkiye Futbol Federasyonu Riva Tesisleri'nde dün geceden beri hareketli saatler yaşanıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Riva ziyaretinin ardından bu sabah da Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Koç'un ziyaretinden rahatsızlık duyarak Riva'ya gitti.

 

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi dün akşamdan bu yana oldukça meşgul. Dün akşam Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, avukat ekibi ve ekibinden Ahmet Ketenci, Riva ziyaretinde bulunmuştu.

Haberin Devamı

Koç'un Mehmet Büyükekşi’ye dosya sunduğu ve hem sahadaki hem de VAR'daki hakemlerin hatalarını dile getirdiği öğrenildi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise camiada rahatsızlık uyandıran bu ziyaret sonrası soluğu Riva'da aldı.

Skorer'den Nevzat Dindar'ın haberine göre, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, dün TFF’ye yaptığı özel ziyaretin Galatasaray’da rahatsızlık yarattığı ve bu nedenle başkan Dursun Özbek "dünün hesabını sormaya gittiği" belirtildi.

Haberin detaylarında ise Özbek'in ziyaret sebepleri Ali Koç’un dünkü 2.5 saat süren TFF ziyareti, Beşiktaş derbisine Ali Şansalan’ın atanması olarak gösterildi.

Editör notu: Türk sinemasının meşhur filmi Tosun Paşa'nin husumetli aileleri Seferoğulları ve Tellioğulları'nın İskenderiye Beyi Daver Bey'i sık sık ziyaret etmesi gibi, Koç ve Özbek de Riva Beyi Mehmet Büyükekşi'yi sık sık ziyaret ediyor.

Haberin Devamı