Spor Galatasaraylı futbolcular korkmuyor

Galatasaraylı futbolcular korkmuyor

Paylaş
Galatasaraylı futbolcular korkmuyor

Salı günü Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaraylı futbolcular, GS TV'de yayınlanan Devler Arenası progrmına konuştu

Salı günü Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaraylı futbolcular, GS TV'de yayınlanan Devler Arenası progrmına konuştu. Sarı kırmızılı futbolcuların açıklamaları şöyle:

Haberin Devamı

Didier Drogba

"Bizim için çok zor bir maç olacak. Şu anda sezona istediğimiz gibi bir başlangıç yapamadık. Ama Şampiyonlar Ligi çok farklı bir arena ve bu maçta o enerjiyi bularak onlara problemler çıkaracağımızı düşünüyorum. Real Madrid çok iyi bir takım. Gareth Bale'i transfer ettiler. Gerçekten çok iyi bir oyuncu. Ve aynı zamanda benim eski teknik direktörüm Carlo Ancelotti takımın başına geldi.

Onu yeniden görmek benim için güzel olacak. O çok iyi bir teknik direktör ve geriye dönüp baktığımızda önemli işlere imza attı. Madrid'te iyi işler yapacaktır ama ben salı günü iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. En önemli şey bence karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak. İlk maçta da, son maçta da en önemli olan şey galip gelmektir. Sahada elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız.

Haberin Devamı

Real Madrid çok önemli oyunculara sahip, çok büyük bir takım. Ama futbolda herşey olabilir. Aynı sahada iki takımda on bir kişiyle mücadele ediyor. Neden olmasın? Yine aynı şekilde bir gol atar mıyım bilmiyorum.

Belki karşılaşma 0-0 biter gol olmaz, ama ben yine ritmimizi bulacağımızı düşünüyorum. Üç haftadır istediğimiz sonuçları tam olarak alamıyoruz. İyi bir hazırlık dönemini geride bıraktık.

Daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Çok kaliteli bir ekibiz. Sadece biraz daha rahat olmalı ve oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız. Bazen biz oyuncular sahada yaptıklarımızla taraftarımızı ateşliyoruz.

Geçen sezon oynadığımız maçtaki desteğe ihtiyacımız olacak. Real Madrid'li oyuncular o atmosferi gördüğünde adeta şok olmuşlardı. Maç sonunda burası futbol oynamak için harika bir yer ve muhteşem bir taraftarınız var demişlerdi.

Bu doğru, onlar gerçekten harikalar ve en iyiler. Salı günü de yine çok iyi olacaklarını ve onlara güzel bir sürpriz yapacağımızı düşünüyorum. Gruba ilk başta baktığınızda normalde grubu üçüncü ya da dördüncü bitirmemiz gerektiğini söyleyebilirsiniz. Ama bildiğiniz gibi futbolda her şey olabiliyor. Ben bu takıma inanıyorum ve bir sonraki tura yükseleceğimizi düşünüyorum."

Bruma

"Hem çok mutluyum ve çok gururluyum. Her futbolcunun olduğu gibi benim de en büyük hayallerimden biri Şampiyonlar Ligi'nde oynamaktı. Bu hayalimi Galatasaray ile Real Madrid karşısında gerçekleştireceğim. O yüzden çok mutluyum. Ben ve takım arkadaşlarımız Galatasaray tarihine yeni bir sayfa açmak ve yeni bir başarı kazandırmak için çalışacağız.

Haberin Devamı

Oynayacağımız her maç benim için çok özel maçlar olacaktır. Real Madrid maçı da mutlaka çok özel çünkü onlara karşı ilk defa forma giyeceğim ve Ronaldo'ya karşı forma giyeceğim. Bunlar bir araya geldiğinde benim için çok önemli bir maç oluyor. Ama her maç çok özel ve her maça da aynı şekilde maksimumu vererek kulübüme yararlı olmak istiyorum.

Her zaman başlangıçlar çok önemlidir. Şampiyonlar Ligi'nde de iyi bir başlangıç çok önemli. Kendi sahamıpzda kendi taraftarımızın önünde olmamız çok önemli. Antalyaspor maçında da gördük ancak şampiyonlar ligi'nde daha güzel bir atmosferin bizi beklediğinden eminim. Onların bize verdiği destekle en iyi şekilde efor sergileyip güzel bir sonuç almak istiyoruz.

Haberin Devamı

Tabi ki grupta çok zor rakiplere karşı oynayacağız. Real Madrid gibi Juventus gibi avrupada söz sahibi olan takımlara karşı oynyacağız. ancak bizi de kimse yabana atmasın. çok büyük bir kapasiteye sahip bir takımımız var. önce real madrid maçına iyi başlarsa bu bizi diğer maçlara motive edecektir. iyi başlamak için çok önemli bir adım olacaktır. bu kapasite bizde var. taraftarımızın desteğiyle gruptan çıkabiliriz."

"Gerçekten çok heyecanlıyım. Takıma sezon başında katıldım. Şampiyonlar Ligi çok önemli bir organizasyon ve evimizde dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Real Madrid'le oynayacağımız maçla başlayacağız. Çok zor bir maç olacak ve kanarak bu turnuvaya başlangıç yapmak için sahada elimizden geleni yapmamız gerekiyor.

Chedjou

Evimizde oynayacağımız maçla başlamak bence bir avantaj. Taraftarlarımızın önünde oynayacağız. Kazanacağımıza inanıyorum. Real Madrid çok güçlü bir ekip ama evimizde oynamanın avantajını kullanmalıyız.

Sahada daha iyi bir takım gibi mücadele edersek kazanacağımıza inanıyorum. Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın Real Madrid'i 3-2 yendiği maçı izlemiştim. Aynı şekilde bir maç olmayabilir.

Haberin Devamı

Gareth Bale gibi çok önemli bir transfer yaptılar. Aynı zamanda Carlo Ancelotti takımın başına geldi. Aynı şekilde bir karşılaşma olacağını düşünmüyorum çünkü bu bir grup maçı.

Çok zor bir maç olacak ama ben kazanacağımızı düşünüyorum. Çok zor bir gruptayız. Ama maçlarımızı oynamalı ve oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız. Herkese saygı duyuyoruz ama kimseden korkmuyoruz. Kendi evimizde oynayacağımız karşılaşmaların hepsini kazanmamız gerektiğini düşünüyorum. Deplasmandaki karşılaşmalarda da kaybetmememiz gerekiyor.

Gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Hayatımda daha önce böyle bir taraftar görmedim. Türk Telekom Arena'da her oynadığım karşılaşmada çok mutlu oluyorum ve taraftarımıza bundan dolayı teşekkür ediyorum. Bütün sezon bizi böyle destekleyeceklerine inanıyorum. Evimizde oynadığımız karşılaşmalarda kendimi çok iyi hissediyorum çünkü taraftarımız inanılmaz."