Spor Nuri Şahin Antalyaspor'dan ayrıldı! Yine adresi Alman devi

Nuri Şahin Antalyaspor'dan ayrıldı! Yine adresi Alman devi

Paylaş
Nuri Şahin Antalyaspor'dan ayrıldı! Yine adresi Alman devi

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da teknik direktör Nuri Şahin'in birikmiş alacaklarını bırakarak takımdan ayrıldığı belirtildi. Nuri Şahin'in yeni adresi belli oldu.

Antalyaspor'da beklenmedik bir veda yaşandığı öne sürüldü. Kırmızı-beyazlılarda teknik direktör Nuri Şahin'in birikmiş alacaklarından feragat ettiği ve kulüpten ayrıldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Ajansspor'un haberine göre; Antalyaspor'dan ayrılan Nuri Şahin, Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund ile anlaşma sağladı. 35 yaşındaki teknik direktörün, Bundesliga'nın ikinci yarısında Borussia Dortmund'da Edin Terzic'in yardımcılığını üstleneceği kaydedildi.

Nuri Şahin'in bu süreçte pro lisans eğitimi alacağı aktarıldı. Nuri Şahin'in pro lisans eğitimini tamamladıktan sonra Borussia Dortmund'da teknik direktörlük görevine getirileceği vurgulandı.

Nuri Şahin'in Alman deviyle gelecek sezon sonuna kadar yardımcı antrenör, 4 yıllık teknik direktörlük anlaşmasına vardığı belirtildi. Antalyaspor'da birikmiş alacaklarını bırakan 35 yaşındaki teknik direktörün bir miktar da para vereceği kaydedildi.

Haberin Devamı

EDIN TERZIC GİBİ

Borussia Dortmund'un Nuri Şahin'de Edin Terzic ile aynı yolu izleyeceği belirtildi. Edin Terzic'in Lucian Favre döneminde ilk olarak yardımcı antrenör olarak görev aldığı ardından teknik direktörlüğe getirildiği aktarıldı.

Borussia Dortmund'daki geleceği tartışma konusu olan Edin Terzic'le ilgili kararın da verildiği kaydedildi. Edin Terzic'in sezon sonuna kadar Bundesliga devindeki görevini sürdüreceği belirtildi.

Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor bu sezon 19 maça çıktı ve 8 galibiyet elde etti. 35 yaşındaki teknik direktörün öğrencileri aynı süreçte 6 beraberlik ve 5 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Antalyaspor'da 5 Ekim 2022'de teknik direktörlük görevine getirilen Nuri Şahin, 92 mücadelede 1.49 puan ortalaması yakaladı. Futbol kariyerinde Borussia Dortmund'da farklı dönemlerde oynayan Nuri Şahin; 274 müsabakada oynadı ve 26 gol ile 49 asistlik performans sergiledi.