Spor "Şampiyonluk bizim ellerimizde"

"Şampiyonluk bizim ellerimizde"

Paylaş
"Şampiyonluk bizim ellerimizde"

Tadic, "8 maçımız var ve hepsini kazanıp şampiyon olmak istiyoruz. Bunu başaracak kalite ve karakterde oyunculara sahibiz" dedi.

Fenerbahçe tarihinin en önemli sezonlarından birini yaşıyor. Yönetim bir yandan ligden çekilmeyi tartışırken, takım da şampiyonluk için kenetleniyor, hazırlıklarını sürdürüyor. Sırbistan Milli Takımı ile 106. maçına çıkarak en çok milli olan futbolcu rekorunu kıran Dusan Tadic, “Şampiyonluk bizim ellerimizde. Ligden çekilme gibi kararları elbette yönetim alır ama biz lige devam edecek gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” dedi. Takımda yetenekli, tecrübeli ve karakterli oyuncular olduğunu söyleyen Tadic, “Hic hesap, plan yapmadan 8’de 8 yaparak şampiyon olmak istiyoruz. Bize yapılan haksızlıklara ancak bu şekilde karşılık veririz. Biz bu savaşa hazırız” diye konuştu.

Haberin Devamı

TARAFTAR UYANIK OLSUN

Ligin kalan maçlarında taraftara yine büyük iş düşeceğini belirten Tadic, “Provokasyon olabilir. Taraftar takımı motive edecek, zarar verecek eylemlerden kaçınacak. Önemli olan Galatasaray maçına şampiyonluğa ulaşacak bir puanla çıkmak. Deplasmanda da olsa kazanacağımıza eminim. Oynayacağımız rakipleri asla küçümsemiyoruz. Disiplinli, kenetlenerek, 90 dakika savaşarak kazanabiliriz. Bunu unutmayacağız. Sezon sonunda şampiyonluğu öyle görkemli kutlayacağız ki çektiğimiz acılara değecek. Elbette bu arada Süper Kupa’yı da kazanarak moralimizi yükselteceğiz” ifadesini kullandı.

FENERBAHÇE BİR YAŞAM BİÇİMİ

Fenerium, 2024-2025 Sonbahar/Kış Koleksiyonu Tanıtım ve Satış Toplantısı’nı Titanic Business Kartal Otel’de düzenledi. Toplantıda, 415 parçadan oluşan Tribün Basic, Tribün, Kolej, Trend, Limited Edition ve Active Koleksiyonları özel bir defile ile tanıtıldı. Koleksiyonda maç heyecanı dışında iş ve günlük hayatta Fenerbahçe’yi bir yaşam biçimi olarak kabul eden tüm kesime hitap eden ürünler yer alıyor.

Haberin Devamı

SON KARARI ÇAĞLAR VERECEK

Fenerbahçe devre arasında Atletico Madrid’den kiraladığı Çağlar Söyüncü’nün bonservisini almak için harekete geçmişti. İspanyol ekibi bonserviste 12 milyon eurodan aşağı inmiyor. Pazarlıklar sezon sonuna bırakılsa da burada asıl kararı Çağlar’ın vereceği öğrenildi. Çağlar kalmak isterse, yönetim şartları zorlayacak.