Futbol Trabzonspor'da 3 imza
Paylaş
Trabzonspor'da 3 imza

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, prensip anlaşmasına vardıkları Vederson, Glowacki ve Nikica Jelavic'in transferini bu hafta içinde sona erdirerek 3 futbolcuya imza attırabileceklerini söyledi

Lige Fenerbahçe beraberliğiyle nokta koyan Trabzonspor, yeni sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Yönetim, ilk olarak Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren sol kanat oyuncusu Gökçek Vederson'la anlaşma sağladı.

Yönetim, ayrıca Polonya’nın Wisla Krakow takımının 31 yaşındaki stoperi Arkadiusz Glowacki’nin transferinde de sona yaklaştı. Polonya milli takım formasını da giyen Glowacki’nin Vederson’la birlikte önümüzdeki günlerde Trabzon’a gelebileceği öğrenildi.

Teknik direktör Şenol Güneş’in 2 futbolcunun alınması için yönetime rapor verdiği bildirildi. İki futbolcuyu da bir kaç kez takip eden Şenol Güneş’in yönetimden 2 futbolcu daha alınmasını talep ettiği belirtildi.

JELAVİC'DE OLUMLU GELİŞME


Öte yandan Trabzonspor, Rapid Wien’in 25 yaşındaki forvet oyuncusu Nikica Jelavic’i de takibe aldı. Jelavic konusunda temaslara başlayan yönetim, transferi konusunda önemli aşama kaydetti. Jelavic'in Hırvatistan milli takım formasını da giydiği açıklandı. Rapid Wien formasıyla 2008’den bu yana 67 maçta 25 kez fileleri havalandıran Jelavic’in de daha önce bir çok kez izlendiği öğrenildi.

Başkan Sadri Şener, bu hafta içinde 3 futbolcuya da imza attırabileceklerini belirtti, “Şu anda gündemimizde olan 3 futbolcuyla prensipte anlaştık. Bunların isimleri de zaten gazetelerde her gün yazılıyor“ dedi.

Haberin Devamı

Yunus Emre SEL / İSTANBUL,(DHA)