Mustafa Bakacak Seçim mitingi kızlara burs oldu
HABERİ PAYLAŞ

Seçim mitingi kızlara burs oldu

Cumhur İttifakı’nın Marmaris Belediye Başkan adayı Serkan Yazıcı, seçim çalışmaları kapsamında miting yapmayı planlıyordu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla mitingi iptal ettiğini duyuran Serkan Yazıcı, bunun gerekçesini şöyle açıkladı:

Seçim mitingi kızlara burs oldu

“Kentimizi yormak istemiyor ayrıca miting için ayırdığımız kaynağı ilçemiz dışında okuyan 100 kız öğrencimize burs olarak dağıtmak istiyoruz. Güçlü bir Marmaris ancak güçlü kadınlar, iyi eğitim almış kız öğrenciler ile var olabilir.” Yazıcı’nın burs için tek şartı; ikameti Marmaris’te olup ilçe dışında üniversite okuyor olmak.

Haberin Devamı

Seçim mitingi kızlara burs oldu

İZNİK ROMA TİYATROSU TURİZME KAZANDIRILDI

İznik’te MS 2’nci yüzyılda yaptırılan Roma Tiyatrosu, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen restorasyon çalışmalarının ardından ziyarete açıldı. Aynı çalışma kapsamında 1800 yıllık tiyatronun yanı sıra 2300 yıllık tarihi surların İstanbul ve Yenişehir kapıları da turizme kazandırıldı.

Seçim mitingi kızlara burs oldu

2014 yılında UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’nde yerini alan İznik’in daimi listeye girmek için yaptığı başvuruyla ilgili karar, komitenin hazirandaki toplantısında açıklanacak.

Seçim mitingi kızlara burs oldu

GEBZE’YE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, engelli bireylerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılması noktasında önemli bir tesisi Gebze’ye kazandıracak. Gebze Millet Bahçesi’nde yapımı süren Engelsiz Yaşam Merkezi’nin inşaatında yüzde 55 seviyesine ulaşıldı. 6 bin 751 metrekare alana inşa edilen merkezde, engelli bireylerin ihtiyaçlarına uygun olarak düzenlenmiş alanlar, teknolojik donanımlarla desteklenecek. Merkezde rehabilitasyon hizmetlerinin yanı sıra atölye çalışmaları ve spor etkinlikleri de olacak.

Seçim mitingi kızlara burs oldu

TEKKEKÖY’DEN EVDE KUAFÖR HİZMETİ

Samsun’da Tekkeköy Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara verdiği gıda, kıyafet, sıcak yemek yardımı hizmetlerine ‘evde kuaför’ü ekledi. Belediye bünyesinde çalışan kuaförler, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvuran yaşlı, hasta, engelli ve dışarı çıkamayacak bireyleri evlerinde tıraş ediyor. Belediye Başkanı Hasan Togar, “Ailemizin bir bireyi olarak gördüğümüz fertlerimizin yaşamlarını bir nebze olsun kolaylaştırmak adına elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Seçim mitingi kızlara burs oldu

Sıradaki haber yükleniyor...
holder