Şirin Sever Anneleri kutlarım
HABERİ PAYLAŞ

Anneleri kutlarım

ŞİRİN BİR GÜN

“Tanrı, her şeye yetişemeyeceği için anneleri yarattı” demiş bir yazar. Anne olmayı, anneliği tarif edecek daha iyi cümle yok galiba.. O yüzden annelik kutsal ve özel.

Anlaşmak zorunda değilsiniz, arkadaş olmayı başaramamış olabilirsiniz, herkes o kadar şanslı olmayabilir ama asgari düzeyde saygı, anlayış, sevgi şart.

Bugün pek çok anne çocukları tarafından öpülecek, şımartılacak, hediyelere boğulacak ve mutlu olacak...

Pek çok anne de aranmayı, hatırlanmayı bekleyecek, belki yalnız kalacak, özleyecek, üzülecek... Hayat bu, herkes için başka akacak.

Haberin Devamı

Hediye meselesine gelince, bir uyarı yapıp kaçayım...

Hiç ‘tüketim günü’ geyiğine girmeyin... Her anne bugün, minicik de olsa hediye almaktan hoşlanacaktır. Ama gerçekten mutlu olacağı, hayalini kurduğu, ona değer verdiğinizi gösterecek, ‘ona özel’ bir şey düşünün.

Yani gidip ev ve mutfak eşyası almayın!

Hediye sektörünün bombardımanlarını unutun. Bütün ev halkının işine yarayan şey, anneye hediye değildir! “Olsun onun hayatını kolaylaştırıyor” da demeyin. Hayatını kolaylaştırıyordu madem, daha önce alsaydınız, niye özel gün beklediniz ki?

Onu ‘gerçekten’ umursayın.

Anneler Günü kutlu olsun.

UZAKTAN ADAMSIN AMA ADAMLIKTAN UZAKSIN!

ŞİRİN BİR ÇIKIŞ

Şu erkeklerin bazıları adam olmayı bir türlü öğrenemiyor... Adamlığı kadınlar üzerinden tanımlamaya kalkınca; daha doğrusu kadınları aşağılamak, küçümsemek, onları cinsel obje olarak görmek, taciz etmek, şiddet göstermek adamlık zannedilince olmuyor…

Sadece erkek müsveddesi olarak kalıyorlar.

Eski futbolcu Serhat Akın, Hadise ile ilgili konuşmuş… “Hadise eskiden çirkindi, beğenmemiştim, sonradan Arap atı gibi açıldı, Allah beni kahretmesin” demiş.

Hadise de “Uzaktan adamsın ama adamlıktan uzaksın” diyerek karşılık verdi.

“Bu şahısların eşleri, kızları evlatları adına üzülüyorum. Düşünsene, baban başka bir kadına bel altı yorumda bulunuyor. Ben utanırdım ve eminim eşi de küçük düşürüldüğünün farkında…”

Şahane değil mi?

Serhat Bey’e düşen, hem Hadise’den hem de çocuklarından ve eşinden özür dilemektir. Özür dilemiyorsa Hadise’nin dediği gibidir.

Haberin Devamı

BRAVO SANA HADİSE

Yeri gelmişken, Hadise’yi tebrik etmek istiyorum… Bir kadın olarak durduğu yeri beğeniyorum çünkü. Klibine müstehcen deyip yasakladıklarında tepkisiz kalmadı. Kiloları sürekli gözüne sokulduğunda, kendini sevmeye devam etti, daha ileri gidenlere buna hakları olmadığını hatırlattı, bunun kadına şiddet olduğunu söyledi. Bu kadar çirkin sözlerle karşı karşıya kaldı; sinmedi, meydanı da utanması gerekenlere bırakmadı. Böyle kadınlar artarak çoğalsa, erkekler onları incitemese, üzemese keşke. Hayat daha güzel olurdu.

BEYLER YAPMAYIN!

ŞİRİN BİR UYARI

Pijama havasında kıyafetler sokaklara kadar taştı malum… Her şey gibi buna da alıştık, tamam.. Yalnız kadınlar için tamam da, erkekler bi’ dursa mı acaba? Hemen ‘kadın erkek eşitliği nerede?’ diye soracaksınız ama önce soldaki fotoğrafa bakın... Popçu Soner Sarıkabadayı bir davette pijama takım ile boy göstermiş. Olmuş mu siz söyleyin. Üstelik, böyle bir şey giydim diyelim, ‘altına da bir spor pabuç giy’ diyen olmadı mı sana? Demem o ki, kadınlar giyiyorsa da bir şekilde süslüyor püslüyor o kıyafeti. Ama erkekler de, ı-ıh asla olmuyor!

Haberin Devamı

SİNEMA SEZONU DEVAM

ŞİRİN BİR HABER

Pijama havasında kıyafetler sokaklara kadar taştı malum…

Her şey gibi buna da alıştık, tamam.. Yalnız kadınlar için tamam da, erkekler bi’ dursa mı acaba? Hemen ‘kadın erkek eşitliği nerede?’ diye soracaksınız ama önce soldaki fotoğrafa bakın...

Popçu Soner Sarıkabadayı bir davette pijama takım ile boy göstermiş. Olmuş mu siz söyleyin. Üstelik, böyle bir şey giydim diyelim, ‘altına da bir spor pabuç giy’ diyen olmadı mı sana? Demem o ki, kadınlar giyiyorsa da bir şekilde süslüyor püslüyor o kıyafeti. Ama erkekler de, ı-ıh asla olmuyor!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder