Uğur Alkapar Seyirci çıldırdı
HABERİ PAYLAŞ

Seyirci çıldırdı

Sahnelere pet şişe atılmasına çok alışığız. Medeni bir toplumda yaşasak buna çok şaşırabilirdik ama şaşırmıyoruz. Ancak bu konudaki mantık çıtası gittikçe düşüyor. Geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Koç’un sahnesine bir hayranı telefon atmıştı. Teoman da önceki gün sahnesine atılan prezervatifi şişirdiği, ruju da sürdüğü haberleriyle gündeme geldi.

Amerikalı yıldız Tom Jones yıllar boyu konserlerinde kadınların kendisine attıkları iç çamaşırlarıyla ünlüydü. Heavy metal şarkıcısı Ozzy Ozbourne’a tavuk, yarasa gibi hayvanlar atılmıştı. David Bowie’ye atılan lolipop ve Lady Gaga’ya fırlatılan sosisler bunların yanında daha masum kalıyor. Bu hareketler sahnedeki sanatçının güvenliğini tehlikeye sokan ve suç unsuru oluşturan şeyler.

Haberin Devamı

Ben olsam anında sahneden inerim. Geçmişte bir hayranının attığı saç tokası Demet Akalın’ın gözüne gelmiş mesela. O da öyle yapmış. Uzun zaman önce sinemaya ve konsere gitmeyi bıraktım çünkü seyircinin gürültüsüne, taşkınlığına dayanamıyorum. Bakın ne kadar ruh hastası var sahneye neler atıyorlar. Bunu yapan size saldırabilir, sinirinizi bozabilir. Eğlenmek için gittiğiniz yerde karakolluk olabilirsiniz.

AŞIRI SICAKLAR

Kerem Bürsin reklam yüzü olduğu Lipton Ice Tea için tekrar kamera karşısına geçti. Bodrum’da çekilen yeni reklam filmi sıcak bir günde geçiyor. Havuz başındaki gençler, zaten aşırı sıcaklamış olan Kerem Bürsin’i daha da sıcaklatmak için güneşi yansıttıkça yansıtıyor ve eğlenceli anlar yaşanıyor. Film önümüzdeki günlerde yayına girecek.

GURUR VERİCİ

Ekin Beril YouTube’da meşhur olan, farklı ve yaratıcı tarzıyla birçok şarkıcıdan daha fazla ilgi çeken yeni nesil bir müzisyen. Coca Cola markasının müzik platformu ‘Coke Studio’yu duyurmak için dünyanın dört bir yanından bir araya getirdiği 7 müzisyen arasında Ekin de var. Queen’in ‘A Kind Of Magic’ parçasını kendi tarzlarında yorumladıkları reklam filmi şahane. Ekin’i de global bir kampanyada görmek durur verici.

TÜRKLER FRANKFURT’TA

22. Uluslararası Frankfurt Türk Filmleri Festivali bu yıl 26 Haziran- 2 Temmuz arasında gerçekleşecek. 40 civarında filmin yer alacağı festivalin açılışında Sinan Biçici’nin yönettiği, Cemal Hünal, Tuba Ünsal ve Gürgen Öz’ün rol aldığı ‘Sadece Bir Gece’ gösterilecek. Nur Sürer ve Menderes Samancılar ‘Yaşam Boyu Onur Ödülü’ alacak. Hayatta olmayan Renan Fosforoğlu ve Enis Fosforoğlu’nun ‘Vefa Ödülleri’ ise Seren Fosforoğlu’na verilecek.

Haberin Devamı

BODRUM’DA ÖZEL YEMEK

Chaîne des Rôtisseurs’u hiç duydunuz mu? Bunlar dünya çapında gastronomiye olan katkılarıyla bilinen; kardeşlik, dostluk ve mutfak sanatları tutkusunu paylaşmak adına binlerce üyeyi bir araya getiren küresel bir topluluk. Yılda birkaç kere buluşup gastronomik açıdan eşsiz birer deneyime dönüşen yemekler organize ediyorlar.

Bodrum’daki ilk etkinliklerini ise geçtiğimiz günlerde Torba’daki Susona Bodrum’da yaptılar. Talay Lounge’da müthiş gün batımı manzarası ve leziz yemeklerle barbekü etkinliği ile başlayan buluşma Malva Restaurant’ta devam etti. Aralarında Chaîne des Rôtisseurs Türkiye Başkanı Yves Léon’un da bulunduğu yaklaşık 60 önemli üyenin ağırlandığı yemek son dönemin en önemli sosyal olaylarından biriydi.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder