Futbol Edin Dzeko'dan, Mauro Icardi cevabı! 'Ağlıyorlar'
Paylaş
Edin Dzeko'dan, Mauro Icardi cevabı! 'Ağlıyorlar'

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Kritik maç 0-0'lık skorla sona erdi. Maç sonu sarı-kırmızılı ekip, Icardi'nin gözünün morardığını sosyal medyadan paylaştı. Galatasaray'ın Icardi hakkında yaptığı paylaşımdan sonra art arda gelen yanıtlara Edin Dzeko da katıldı. Bosna Hersekli futbolcu, paylaşılan fotoğrafa olay bir cevap verdi.

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'ı konuk etti. 0-0'lık skorla biten maç sonrası sular durulmadı. Galatasaray'ın Icardi paylaşımına ilk Fenerbahçe, sonra ise Dzeko cevap verdi. 

Haberin Devamı

GALATASARAY'IN PAYLAŞIMI

Galatasaray, Fenerbahçe maçında penaltı beklediği pozisyon sonrası gözü şişen Mauro Icardi'nin bir fotoğrafını paylaştı.

Sarı-kırmızılılardan yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Sadece kendileri için adalet isteyenler bu gece yine her mecradan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler. Biz; hakem heyetinin, VAR odasının ve 26 kameranın göremediğini paylaşıyor ve yine onların yerine utanıyoruz! Türk futbolunu bu noktaya getirenlerin bir gün utanması temennisiyle..."

F.BAHÇE'DEN CEVAP

Fenerbahçe, Galatasaray'ın bu paylaşımına alıntı yaparak cevap verdi: "Kale direğine çarpan oyuncu üzerinden mağduriyet yaratmaya çalışmak. Kamuoyunun takdirine."

EDIN DZEKO YANIT VERDİ

Haberin Devamı

Sarı lacivertli takımın yıldızı Edin Dzeko, Galatasaray'ın açıklamasını paylaşan ünlü gazeteci Fabrizio Romano'ya cevap verdi.

Dzeko yaptığı paylaşımda, "Adam kafasını direğe vurdu ve onu Instagram'a koyup penaltı için ağladılar. Onların tipik davranışı. Utanç verici. Her zamanki halleri. Fabrizio, sen de bundan daha iyisini yapabilirsin." ifadelerini kullandı.