Yaşam 2013'te burca göre sevgili bulma yolları-4

2013'te burca göre sevgili bulma yolları-4

Paylaş
2013'te burca göre sevgili bulma yolları-4

Teraziler Mayıs ayı size aşkı getirecek, Akrepler aşk rüzgârına kapılacaksınız

TERAZİ

Sevgili Teraziler, uyumlusunuz, çok naziksiniz, sevimlisiniz. Sakin görünürsünüz ama öyle zamanlar olur ki adeta bir volkan gibi patlarsınız. Adalet sizin için dünyanın en önemli konusu. İlgi görmeye bayılıyorsunuz ama ilgi göstermek söz konusu olunca bir adım geride duruyorsunuz.

Birlikte olduğunuz kişi dünyayı sizin üzerinizde döndürsün istiyorsunuz. Hepsi iyi güzel de her zaman böyle bir partner bulmanız mümkün değil. Bugüne kadar hep iyi örneklerle karşılaşmış olabilirsiniz. Bir de inatçısınız. Bu tarafınızı törpülerseniz ilişkinizde çok daha mutlu olabilirsiniz. Bu yıl aşk konusunda şans yüzünüze gülecek. Tabii her zamankinden farklı olacağını da eklemek lazım.

>> KOÇ VE BOĞA

>> İKİZLER VE YENGEÇ

>> ASLAN VE BAŞAK

Eğer kalbi boş olan Terazi burçlarındansanız önümüzdeki birkaç ayda hayatınızda bir şeyler değişecek. Bir süredir hayatınızda olan arkadaşlarınızı daha geri plana alıp yeni dostluklar kurmaya çalışabilirsiniz. Onlara uyum sağlamaya çalışırken tanışacağınız yeni biri sizi etkileyebilir. Bu durumu biraz fazla abartacaksınız, o yüzden sizi şimdiden uyaralım ki kendinizi aşık zannetmeyin.

Partnerinize özen göstermelisiniz

Onu biraz tartmaya ve tanımaya çalışırsanız aslında öyle düşlerinizdeki gibi biri olmadığını kısa zamanda fark edeceksiniz. Ama “Aşığım, gözlerim kör oldu” derseniz işte o zaman sıkıntılı günler geçirebilirsiniz. Bu nedenle bir ilişkiye başlarken acele etmeyin ve kararlarınızı alırken küçük adımlarla ilerleyin. Bu kısa flört dönemi size istediklerinizi getirmese de büyük dertleriniz olmayacak. Mayıs ayında yeni bir aşka yelken açabilirsiniz.

Onunla her konuda uyuştuğunuzu görmek sizi çok mutlu edecek. Yeni aşkınız da yine değiştirdiğiniz arkadaş çevresinden gelecek. Siz sosyalleşmekten korkmadığınız için şansınız da size yardım edecek. Birlikte güzel planlar yapabilir, kısa seyahatlere çıkabilir.

Zaman zaman tartışmalar hatta sert kavgalar olabilir. Hazırlıklı olun. Çünkü bunları sebebi sizin ilgisizlikten yakınmanız ve partnerinize gereken önemi vermemeniz. Kendinizi toplamalı ve partnerinize de gereken özeni göstermeye çalışmalısınız. Yaz aylarında kalbi boş olan Terazi burcu kadını ve erkeği varsa hareketli ve duygusal bir dönem onları bekliyor. Yeter ki gözünüzün önündeki talipleri geri çevirmeyin.

Uyumlu burçlar: Terazi, Oğlak, Yengeç

AKREP

Sevgili Akrepler, dürüstlüğünüz, mertliğiniz, zekanızla herkesin hayran olduğu kişilersiniz. Haksızlığa uğrayınca gözlerinden ateş saçan bir canavara dönüşebilirsiniz. Cazibenizle girdiğiniz her ortamda ilgiyi üzerinize toplarsınız. Zaten sizinle ilgilenen olmazsa öne çıkabilmek için başınızdan geçenleri anlatmaya başlar, ilgiyi toplamak için gayret edersiniz. Herkes size ilgi gösterse siz de çaba harcamasanız ne güzel olur değil mi?

Tam da aradığınızı bulmuş olursunuz. Siz her zaman nerede, ne yapacağınızı bilirsiniz. Az konuşur, çok düşünürsünüz. Fazla konuşanlardan uzak durmaya çalışırsınız. Ukalalık yapan biriyle bırakın aşk yaşamayı birlikte yemek bile yemezsiniz. Gururunuz yüzünden kaç ilişkiniz bitti düşündünüz mü? Neşeli ve bonkör olduğunuz için yeni bir ilişkiye başlamanız zor olmayacak. Ancak çabuk sıkıldığınızı göz önüne alın ve partnerinizin size tutkuyla bağlanmasını önlemeye çalışın. Bırakın her şeyi zaman belirlesin.

Kıskançlığınıza dur deyin

Şubat ortasından sonra hayatınız öyle hareketlenecek ki ne yapacağınıza karar vermekte zorlanacaksınız. Hareketli günler sizi bekliyor. Bu süreçte eski sevgilinizle karşılaşabilirsiniz. Bu durum kafanızı az da olsa karıştıracak. Bu dönemi atlamakta çok zorlanmayacaksınız. Çünkü iş yerindeki gördüğünüz birinden çok etkileneceksiniz. Önce onunla tanışmanın yollarını arayacak, tek başınıza bir türlü bu işi yapamayacaksınız. Sonunda imdadınıza bir büyüğünüz yetişecek. Onu da tanıdığı için ikinizi bir araya getirecek.

Bu karşılaşma yeni aşkınızın başlangıcı olacak. Bir arada olmaktan mutlu olacaksınız. Ancak yeni partneriniz size ilk başta beklediğiniz ilgiyi göstermeyebilir. Bu durum canınızı sıksa da kendinizi aşk rüzgarına kaptırdığınız için takıntı haline getirmeyeceksiniz. Onun için bir şeyler yapma, sürpriz hazırlama fikri sizi çok heyecanlandıracak. Partnerinizle uzun vadeli bir ilişki için plan yapabilirsiniz. Kıskançlığınıza dur demezseniz terk edilme riskiyle karşı karşıya olduğunuzu söyleyelim. Çünkü sizin kıskançlığınız insanı deli edecek türden. Bu yüzden dikkatli olun ve birlikte olduğunuz kişinin kalbini kırıp boş yere üzmeyin.

Uyumlu burçlar: Balık, Boğa, İkizler

YARIN: YAY, OĞLAK

2

Haberin Devamı