Mehmet Yalçınkaya Denizden Restoran Bodrum Merkez'de, asırlık bina Kocadon Museum Hotel'de
HABERİ PAYLAŞ

Denizden Restoran Bodrum Merkez'de, asırlık bina Kocadon Museum Hotel'de

Sevgili okurlarım, sizinle yeni heyecanımı paylaşmak istiyorum. Bildiğiniz gibi İstanbul Yeşilköy’de açtığım MYK Restoran sonrası şimdi de Bodrum’da yaptığım yeni yatırımla, Denizden Restoran’ı hayata geçiriyorum. ‘Mevsiminde deniz mahsulleri’ konseptiyle denizden gelen tüm imza yemeklerimi uygulayacağım, Surf&Turf tabaklarımla farklılaşan özel konseptli Denizden Restoran’ı Bodrum Merkez’de Kocadon Museum Hotel’de açıyorum.

Geçmişten günümüze uzanan 110 yıllık Kocadon Museum, aile yadigarı olan ve tarihi dokusu korunarak restore edilmiş özel bir yapı. Bodrum’un renkli ve kültürel kalbinin attığı yat limanında; tarihi eserlerle donanmış özel dekorasyonuyla, begonviller arasında doğaya saygılı bir şekilde var olan bu özel yapıda olmak; benim için tarihi, lezzetle buluşturmak demek. 10 farklı odayla hizmet veren Kocadon Museum Hotel’in bahçesinde açacağımız Denizden Restoran, sadece lezzetleriyle değil, özel dekorasyonuyla da farklılık yaratsın istedim. Kapılarını dün açtığımız mekanımıza hepinizi bekliyorum.

Haberin Devamı

Denizden Restoran Bodrum Merkezde, asırlık bina Kocadon Museum Hotelde

 

DRY AGED ‘DİNLENMİŞ VE ÖZELLEŞTİRİLMİŞ LEZZET’ BODRUM’DA

Özel sunumlar için kullanılacak balığın, dinlendirilmesini ve lezzetinin özelleştirilmesini sağlayan dolaplar sayesinde, misafirlerimiz çok nitelikli lezzetlerle buluşacak. Deniz mahsulleriyle yaptığım tüm imza yemekler, Dry Aged dolapta dinlendirilen balıklar hem yerel dokuya uygun olacak hem de dünyada iz bırakacak bir lezzette olacak.

ULAŞILABİLİR LEZZET ‘FINE DINE’

Dünyada yaygın olan ‘Afordable Luxery’- Ulaşılabilir Lüks ve Ulaşılabilir Lezzet kavramına sahip çıkacak Denizden Restoran’a; farklı bir ‘fine dine’ kavramını da taşıma hedefindeyim. Geri dönüşüm kültürüyle, sürdürülebilir dünya yaşamına gastronomi katkısını önemsiyoruz. Bu amaçla atıksız paylaşım tabakları, doyurucu, nitelikli ve kabul edilebilir ölçekli fiyat-fayda potansiyeliyle farklı bir algıyı hizmete sunma hedefi taşıyoruz. İlk deneme yemeklerimizi 17 Haziran’da misafirlerimizle buluşturduk.

Denizden Restoran Bodrum Merkezde, asırlık bina Kocadon Museum Hotelde

 

SAYIN MEHMET KOCADON’A TEŞEKKÜRLER

Bu vesileyle; Bodrum’un dokusu ve ruhunu içinde barındıran bu özel yapıyı bize açtığı ve tüm desteğini sunduğu için başkan Mehmet Kocadon’a teşekkürlerimi iletiyorum… 17 Haziran’da kapılarımızı açtık. Bekliyorum… Denizden Bodrum İletişim: 0539 7218848. Eskiçeşme mh.Davulcu Ali Sk No 2/ @denizdenbodrum

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder