'KENDİME AİT SOSLARIM VAR'
Sabahları saat 09.00-12.00 arasında serbest zamanı olduğunu belirten Can Avcı, biraz havuza girip oynadıktan sonra yine mutfağa girdiğini söyledi. Tatil de yaptığını, ama gününün büyük bölümünü mutfakta geçirmekten keyif aldığını belirten Avcı, "Küçüklüğümden beri yemek yapmayı seviyorum. Biraz daha büyüyünce babamla birlikte yemek yapmaya başladım. Daha sonra mutfağa girdim ve bu işi çok beğendim. Babama da geçen yıl restoranda çalışmak istediğimi söyledim ve şef Yusuf Özer´in yanında çalışmaya başladım, onu izledim ve öğrendim. Bu yıl da babamdan bu restoranı kiraladım, burada çalışmak istedim. Yemek yapmayı çok seviyorum. VIP restoranının menüsü de bana ait. Kendime ait soslarım var. Yemek tariflerim de var, onları zaman zaman düzenleyip, zaman zaman da geliştiriyorum. Balık, et, salata, makarna, çorbadan oluşan standart bir menü var. Müşterilerimiz menüyü seçtiği zaman ben hepsini yapabiliyorum. Bazen, sadece özel misafirlerimiz için tatlı da yapıyorum" dedi.