Spor 12. adamdan 12 dakikalık şov

12. adamdan 12 dakikalık şov

Paylaş
12. adamdan 12 dakikalık şov

Sarı lacivertliler 1907'den esinlenip 07-19 dakikalar arası 12 dakika şov yapacak. Slogan ise "Herkes 1 dakika... 12. adam 12 dakika kutlar" olacak

Fenerbahçe, tribünlerde yepyeni bir hareketa hazırlanıyor. Sabah'ın haberine göre; Trabzonspor'un 61, Bursa'nın 16, Eskişehir'in 26, Ankaragücü'nün de 6. dakikalarda kutlama yaparak il plaka koduna gönderme yapmasıyla bir gelenek haline gelen tezahüratlara sarı-lacivertliler de katılacak. Ancak Fenerbahçe'nin kutlaması 1 değil 12 dakika sürecek.

Haberin Devamı

Kulübün kuruluş tarihi olan 1907 yılından esinlenerek yapılacak kutlama, 7'nci dakika ile 19'uncu dakika arasında gerçekleşecek. Maçta bulunan her taraftarın katılımıyla organize bir şekilde yapılacak bu gösterinin sloganının ise "Herkes 1 dakika, 12. adam 12 dakika kutlar" olarak belirlenmesi düşünülüyor.

KASIMPAŞA'YLA BAŞLIYOR...

Ligin ikinci yarısıyla birlikte şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayan Fenerbahçe'de taraftarın bu sezon için planları bununla da bitmiyor. Sarı-lacivertliler bu sezon Kadıköy'de oynanacak maçlar için bu 12 dakikalık gösterilere özel etkinlikler de düşünüyorlar. Örneğin 7 ile 19'uncu dakikalar arasında kaşkol şov, bayrak şov, Meksika dalgası, geçmişin taraftar marşları gibi özel kutlamalarla takıma destek verilecek.

Haberin Devamı

Eğer taraftar grupları organizasyonun hazırlıklarını tamamlayabilirlerse, cumartesi günü oynanacak Kasımpaşa maçında kutlamaların startı verilecek.