Magazin 12 yıllık evliliğin ardından Sema Şimşek'ten ilginç açıklama

12 yıllık evliliğin ardından Sema Şimşek'ten ilginç açıklama

Paylaş
12 yıllık evliliğin ardından Sema Şimşek'ten ilginç açıklama

Sema Şimşek, evliliğin insan doğasına aykırı oyduğunu savunup ekledi: "Elbette bir hayat arkadaşı isterim ama mümkünse farklı evde yaşayalım. Altlı üstlü evler olsa çok güzel olur mesela"

Sema Şimşek, evliliğe getirdiği farklı bakış açısıyla çok konuşulacak. 2001 yılında evlendiği model sevgilisi Burak Hakkı ile 12 yıl evli kalıp boşanan Şimşek, yeniden bir hayat arkadaşına ihtiyaç duyduğunu ama kesinlikle evlenmeyi düşünmediğini söyledi.

“HERKESİN ÖZEL ALANI OLMALI”


Evliliğin insan fıtratına aykırı olduğunu savunan deneyimli manken, hafta sonunda Posta Gazetesi’de verdiği röportajda kendisine sorulan “Hayatınızda biri olsa tekrar evlenir misiniz?” sorusuna, “Asla! Evlilik insan doğasına aykırı. Bambaşka iki karakterin aynı evin içinde yaşaması çok zor. Bir hayat arkadaşım olsun istiyorum tabii. Fakat aynı evde değil. Altlı üstlü çok güzel olur mesela. Herkesi özel alanı olmalı” diye cevapladı.



Sema Şimşek’in Burak Hakkı ile evliliğinden Rüzgar adında bir oğlu bulunuyor.

“PAVYON KADININI OYNARIM”


41 yaşında olmasına karşın hâlâ podyumların en çok aranılan mankenlerinden biri olan Sema Şimşek, oyunculuk kariyerine yönelik de iddialı konuştu: “Her karakteri oynayabilirim. Böyle göründüğüme bakmayın. ‘Kayıt’ dendiği an içimden başka bir şey çıkıyor. Bir köylüyü, mahalle kadını ya da pavyon kadınını canlandırabilirim”.

Haberin Devamı