Gündem 16 polis ekibi peşlerine takıldı

16 polis ekibi peşlerine takıldı

Paylaş
16 polis ekibi peşlerine takıldı

Bayrampaşa'da uygulama yapan polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak otomobilleriyle kaçan 2 kişi, kovalamaca sonucu Esenyurt'ta yakalandı

Bayrampaşa'da uygulama yapan polis ekipleri 03.00 sıralarında bir aracı durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayarak kaçan C.A (30), yanındaki arkadaşı ile birlikte 34 ZF 0926 plakalı araç ile kaçmaya başladı. Polis kaçan aracın peşine düştü. Araç hızlı bir şekilde O-2 karayoluna girdi.


Hızlı bir şekilde hareket eden otomobili ilçe ekipleri takibe aldı. Tehlikeli şekilde araç kullanan C.A TEM Mahmutbey gişelerden geçerek, gişelerde bekleyen polislerin de dur ihtarına uymadı.

GERİ GERİ KAÇTI

Polisin ekipleri yönlendirmesi ile TEM otoyolu Bahçeşehir mevkii trafiğe kapatıldı. Trafiğin durduğunu farkeden C.A yönünü Bahçeşehir gişelerine çevirdi. TEM otoyolundan çıkan şahıslar ara sokaklarda izlerini kaybettirmeye çalıştı.

Tekrar TEM otoyoluna çıkmak için Süleyman Demirel Caddesi'ne yönelen şüpheliler polisin caddeyi kapattığını görünce geri geri kaçmayı denedi. C.A, bu sefer de arkasındaki ekipler tarafından durduruldu.

Polis ekiplerinin kıskıvrak yakaladığı şüphelilerden C.A muhabirin neden kaçtınız sorusuna, "Alkollüydük" diye cevap verdi.

16 POLİS EKİBİNİ PEŞİNE TAKTI

Bayrampaşa'dan Esenyurt'a kadar yarım saat içinde peşine 16 polis ekibini peşine takan 2 kişi kıskıvrak yakalandı. C.A, yakalanmanın şokuyla gözyaşı dökerken arkadaşının soğukkanlılığını koruduğu dikkat çekti.

Otomobilin çalıntı olduğunu belirleyen polis ekipleri şüphelileri gözaltına alarak Esenyurt Polis Merkezine götürdü. Şüphelilerden C.A'nın poliste hırsızlık kaydının olduğu, gasp suçundan sabıkalı olan arkadaşının ise 2 ay önce cezaevinden çıktığı belirtildi.

Polis, araçta yaptığı aramada 4 adet bira kutusu ve bir miktar esrar ele geçirdi. Olayla ilgili polisin soruşturmadı devam ediyor.

Hasan YILDIRIM/İSTANBUL (DHA)