Türkiye (Son Dakika) 17 yaşında katil oldu

17 yaşında katil oldu

Paylaş
17 yaşında katil oldu

17 yaşında katil oldu


?

Adana'da yaklaşık 10 ay önce Çukrova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde silahlı çatışma çıkartan 17 yaşındaki çocuk bar çıkışı bir kişiyi vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, olay, 8 Ağustos 2015 günü Seyhan ilçesi İstiklal Mahallesi 40010 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, 6 suçtan kaydı bulunan Ramazan D. (37), akrabaları Ahmet D. (30), G. D. (17), Sabri D. ve Osman C. (37), Yusuf E. (21), Mehmet Mustafa Y. (24), Mustafa H. ile birlikte barda bir süre alkol aldı. Gece boyunca sohbet eden grup, daha sonra bardan ayrılmak için kalktı. Grubun bardan çıktığı sırada İzzet E. (35), yeğeni, arkadaşı ve Sezgin U. (31) ile karşılaştı. Ahmet D, İzzet E'ye bar çıkışında otomobil önünde durduğu için "Otomobilin önünden çekil Gökhan ağabeyim geçecek engelli, bak geçemiyor" dedi.

Ancak İzzet E. çekilmediği gibi birde küfredip Ahmet D.'yi itekledi. Bunun üzerine iki grup arasında kavga çıktı. İzzet E.'nin yanındaki şahıs otomobilden pompalı tüfek getirip ateş açtı. Daha sonrada pompalı tüfeği İzzet E. alıp ateş açınca Ramazan D. yaralandı. İzzet E ve yanındaki Adem E. (18) Hasan E. (29) ve Sezgin U. (31) kaçmaya başladı. Bu arada amcasının vurulduğunu gören G.D. yanında bulunan tabancayı çekerek kaçan İzzet E. ve 3 kişiye ateş etti. Silahtan çıkan kurşunlar İzzet E.’nin kasığına ve sırtına isabet etti. İzzet E. olay yerinde hayatını kaybederken zanlılar kaçtı. Polis cinayetin ardından yaptığı çalışmada kısa sürede iki taraftan 10 kişiyi gözaltına aldı. Zanlılar sorgularının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı