Gündem 24 ayar altından yemek

24 ayar altından yemek

Paylaş
24 ayar altından yemek

Bursa'da faaliyet gösteren 5 yıldızlı Almira Otel, A la Carte restoranında 24 ayar saf altınla bezenmiş yemek servisine başladı

Müşterilerine farklı lezzetler sunmayı amaçlayan oteldeki altınlı menülerin fiyatı 110 ve 120 TL arasında değişiyor. Dünya mutfaklarının buluştuğu Almira Hotel Kadife A la Carte restoran menülerine altınlı yemekleri de ekledi.

Şef Birol Güler ve ekibinin imzasını taşıyan "Kadife'nin Altın Menüsü" de müşterilere iki farklı alternatif sunuluyor. 24 ayar saf altın yemeklere toz parçacıkları ve yaprak şeklinde ekleniyor.

Saf altın tadının olmaması nedeniyle görselliğin ön planda tutulduğunu söyleyen Kadife A la Carte Restoran Yöneticisi Filiz Baştuğ, altın parçacıklı badem çorbası, krep yaprağında altın somon, patlıcan yatağında altın soslu bonfile ve altın tozlu çikolatalı sufleden oluşan menünün 120 TL, altın peynir tabağı, üç renkli altın tortellini, altın ıspanak yatağında levrek ve altın browniden oluşan menünün de 110 TL olduğunu söyledi.

Özel menü fiyatına bir kadeh şarap veya meşrubatın dahil olduğunu belirten Baştuğ, altınlı menülere Salı, Çarşamba,Cuma ve Cumartesi akşamları akustik canlı müziğin eşlik ettiğini kaydetti.

Recai GÜLER/BURSA (DHA)