Gündem 24. dönem POMEM başvuru sonuçları ne zaman açıklanır?

24. dönem POMEM başvuru sonuçları ne zaman açıklanır?

Paylaş
24. dönem POMEM başvuru sonuçları ne zaman açıklanır?

24. dönem POMEM başvuruları nisan ayının 8'inde başlayıp dün yani 22 Nisan'da son buldu. Ön başvuruların son bulmasıyla birlikte sonuçların ne zaman açıklanacağı merak edilmeye başlandı. İşte ayrıntılar...

24. dönem POMEM başvuru süreci 8 Nisan'da başladı. Polis memuru olmak isteyen adaylar 22 Nisan'a kadar başvurularını tamamladı. Şimdi adayların önlerinde sınav ve mülakat süreci var. Yalnız öncelikle başvuru sonuçlarının açıklanması bekleniyor. 3 bin kadın polis memurunun alınacağı yeni dönemde "Sonuçlar ne zaman açıklanır?" sorusu gündem olmuş durumda...

Haberin Devamı

24. DÖNEM POMEM BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

24. dönem Pomem başvuru sonuçları hakkında Polis Akademisi'nden yapılan resmi bir açıklama yok. Bir önceki süreçte yaklaşık 45 günlük bir süreç söz konusuydu.

Adayların internet üzerinden https://www.pa.edu.tr adresli resmi internet sayfasında yukarıda belirtilen tarihler arasında ön başvurularını yaptıktan sonra Şahsen Başvuru-Evrak Teslimi ile Aday Değerlendirme ve Seçme Sınav tarihleri daha sonra Polis Akademisi Başkanlığının www.pa.edu.tr internet sayfasından ilan edilecektir.

Adaylar hangi tarihte ve nerede başvuru ve sınava katılacaklarını Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası olan ww.pa.edu.tr adresinden öğreneceklerdir.

Haberin Devamı