Gündem 3600 ek gösterge kanun teklifi Meclis'e geldi mi? Önemli gelişme...

3600 ek gösterge kanun teklifi Meclis'e geldi mi? Önemli gelişme...

Paylaş
3600 ek gösterge kanun teklifi Meclis'e geldi mi? Önemli gelişme...

Polis, öğretmen, sağlık çalışanı ve din görevlileri 3600 ek gösterge kanun teklifinin bir an evvel Meclis'e gelmesini beklerken konuya ilişkin son açıklama AK Parti'den geldi. AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem: "AK Parti Grubu da bir çalışma yürütüyor. Bu çalışmalar bittikten sonra 3600 ek gösterge ile ilgili kanun teklifi verilecektir" dedi.

"3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? 3600 ek gösterge kanun teklifi Meclis'e geldi mi?" soruları yüz binlerce memurun şu andaki ana gündem maddesi halinde... Polis, öğretmen, sağlık çalışanı ve din görevlileri sürekli olarak gelişmeleri yakından takip ederek hükümetin her sözüne kilitlenmiş vaziyetteler... Konuya ilişkin son açıklam ise AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem'den geldi.

Haberin Devamı

"ÇALIŞMALAR BİTTİĞİNDE KANUN TEKLİFİ VERİLECEK"

Orhan Erdem Meclis'te yaptığı konuşmada, "16 yıldır iktidarız. 14 kere halkın huzuruna çıkmışız, 6 genel, 3 yerel, 3 referandum, iki cumhurbaşkanlığı seçiminde verilen sözleri yerine getirdiği için her zaman en yüksek oranda oy almış bir partiden bahsediyoruz." değerlendirmesini yaptı.

Bu konuyla ilgili verilen kanun teklifinin bulunduğunu anımsatan, AK Parti Grubu'nun da bir çalışma yürüttüğünü bildiren Erdem, "Bu çalışmalar bittiğinde kanun teklifi verilecektir. Bütçeye getireceği yükler, ne zaman başlayacağı, kimlere verileceği gibi konularda sorumluluk sahibi bir parti olarak çalışmalar bittikten sonra, zamanı geldiğinde sözümüzü yerine getireceğiz. Hiçbir sözü yerde kalmamış bir partinin mensubu olarak bu çalışmanın en kısa zamanda yapılacağını biliyorum." diye konuştu.

Haberin Devamı