Spor 4 gün önce vuruldu, pazar günü maç kadrosunda!

4 gün önce vuruldu, pazar günü maç kadrosunda!

Paylaş
4 gün önce vuruldu, pazar günü maç kadrosunda!

Hafta başında gece kulübünde yaşanan olayda vurulan Gökhan Töre, Beşiktaş'ın Pazar günü oynayacağı Sivasspor maçının 18 kişilik kadrosuna alındı

Fenerbahçe ile oynanan ve 1-1'lik beraberlikle sonuçlanan derbi maç sonrasında arkadaşlarıyla gece kulübüne giden ve burada yaşanan bir olayda sırtından vurularak hastaneye kaldırılan Gökhan Töre, iki gündür takım ile idmanlara çıkıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün de yaptığı idmanla devam etti.

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.

Kondisyon ve taktik çalışması yapan ekip, idmana ısınma koşularıyla başladı. Streching hareketleri sonrası pas çalışması yapan siyah-beyazlılar yarım sahada elle pas, kafa pas, ayak pas ve şut çalışması sonrası taktik hazırlık programını uyguladı. Oynanan taktik maçıyla antrenman sona erdi.

Çalışmaya tedavi olan Manuel Fernandes, Ersan Gülüm ile U-19 milli takım maçında sakatlanan ve Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde MR çekilen ve sağ dizinde darbeye bağlı zorlama tespit edilen Muhammed Demirci katılmadı.

Haberin Devamı

Veli Kavlak ve İsmail Köybaşı salonda Tomas Sivok sahada bireysel çalışma yaptı. Gökhan Töre, Ömer Şişmanoğlu, Jermaine Jones, Cenk Gönen ve Mustafa Pektemek takımla birlikte çalıştı.

Siyah beyazlılar, Sivasspor maçı hazırlıklarını yarın saat 11:00’de basına kapalı yapacağı idmanla tamamlayacak ve öğleden sonra özel bir uçakla Sivas’a giderek kampa girecek.