Türkiye (Son Dakika) 4 öğretmen kazada öldü

4 öğretmen kazada öldü

Paylaş
4 öğretmen kazada öldü

Diyarbakır'ın Bismil ilçesi ile Batman arasında bulunan Salat Köprüsü'nde, öğretmenleri taşıyan otomobil, köprü bariyerlerine çarptı. Kazada 4 öğretmen yaşamını yitirdi

Diyarbakır’ın Bismil ilçesine bağlı, Akbaş köyü İlköğretim Okulu’nda görevli 3 öğretmen ile 2 arkadaşının bulunduğu otomobil, bugün saat 15.30’da belirlenemeyen bir nedenle Salat Köprüsü bariyerlerine çarptı.

39 yaşındaki öğretmen Hasan Ortaç yönetimindeki 21 TA 603 plakalı otomobil, çarpmayla birlikte kullanılmaz hale geldi. Kazada görev yaptıkları köyden ilçe merkezine dönen araç sürücüsü Hasan Ortaç ile birlikte 26 yaşındaki İhsan Bitgin ve 29 yaşındaki Halime Kadımak adlı öğretmenler, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Otomobilde bulunan öğretmenlerin arkadaşı Ahmet Çetin ve Seher Keklik ise ağır yaralandı. Kazada yaşamını yitiren 3 öğretmenin cesedi, otopis yapılmak üzere Bismil Devlet Hastanesi’ne getirilirken, 2 yaralı Batman Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası olay yerine geline gelen öğretmenler, meslektaşlarının cesetlerini görünce sinir krizi geçirdi. Gözyaşlarına hakim olamayan öğretmenler, çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

ÖLÜ SAYISI 4’E YÜKSELDİ

Diyarbakır’ın Bismil ilçesi’ne bağlı, Akbaş Köyü İlköğretim Okulu’nda görevli 3 öğretmen ile 2 arkadaşının bulunduğu otomobilin Salat Köprüsü bariyerlerine çarpması sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 4’e yükseldi.

Yaralı olarak Batman Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan, 2 kişiden 32 yaşındaki Ahmet Çetin de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Çetin ile birliket ağır yaralı olarak Batman Devlet Hastanesi’ne getirilen Seher Keklik’in yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor.

Arif ARSLAN/DHA

Haberin Devamı